Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 17.6. 2014 - Barbora

17. 06. 2014 | Poslední díl
Plzeňáci neujíždějí na pivu, ale na panence, špenátu a domácí zmrzlině. A krajové speciality? Bez internetu ani ránu, jak se pečou chodské koláče už zapomněli… Je možné, že se budou hosté více chválit než kritizovat? Chcete-li vidět, jak se pětice účastníků tolerantně povzbuzuje, místo toho, aby především taktizovala, určitě si nenechejte ujít poslední premiérové Prostřeno! z Plzeňského kraje.

Třetí červnový týden bude krásným vyvrcholením deváté řady oblíbeného pořadu, přestože dvě účastnice nezvládnou povinný úkol. Nevěříte? Je tak těžký? Těžký je – krajové moučníky a chodské koláče daly naším soutěžícím zabrat. První hostitelka to vzdá a třetí prý zapomněla. Má totiž vlastního vaření až nad hlavu…

Prostřeno 17.6. 2014 - BarboraCo ještě spojuje čtyři sympatické ženy a jednoho mladého muže? Někteří pobývali a pracovali v cizině, zejména jazyková lektorka Jitka, která plzeňský týden okoření svým temperamentem a humorem. Západočeši si pochutnají na jehněčím, vepřových panenkách, silní budou po špenátu. A poněkud jim to zkomplikuje Daniela, která má nejen bezlepkovou dietu, ale také nesmí mléko. Jak se s tím soupeři vypořádají? Uvidíte na Primě v Prostřeno! z Plzeňska.

Prostřeno – 17.6. 2014 – Barbora:


V úterý 17.6. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno servírka Barbora (23). Nejmladší účastnice má v kuchyni docela natrénováno. Úvodní salát je podobný jako včera, bude opět zelenina s tuňákem. Je ale mnohem lépe ochucený, což platí i o mrkvové polévce, na niž se sice kromě Martiny nikdo moc netěší, která ale velmi příjemně překvapí – dokonce i Víťu.

Hlavní chod Barbora v pořadu Prostřeno s datem 17.6. 2014 bohužel poněkud přemastila, asi chtěla hostům přát, ale kombinace slaniny, sádla a másla u vepřové panenky na zelených fazolkách byla už trochu moc – aspoň pro Jitku.

Přesto je večírek v pořadu Prostřeno s datem 17.6. 2014 u Barbory o level výš než včera u Danči. Také úkol týdne, což je repete chodských koláčů, nezastihne druhou kuchařku nepřipravenou. Víťa, který od babičky ví, jak má takový koláč chutnat a vypadat, se nad výsledkem usmívá, ale chápe, že nikdo učený z nebe nespadl.

Co se ale Barboře v pořadu Prostřeno s datem 17.6. 2014 povedlo, je domácí zmrzlina s horkým lesním ovocem, ale i to má své odpůrce. A kdo se dívá na Partičku, bude mít výhodu při zábavě.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora,
v úterý 17.6. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !