Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.10. 2017
Dnes má svátek Hedvika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno 17.6. 2014 - Barbora

17. 06. 2014 | Poslední díl
Plzeňáci neujíždějí na pivu, ale na panence, špenátu a domácí zmrzlině. A krajové speciality? Bez internetu ani ránu, jak se pečou chodské koláče už zapomněli… Je možné, že se budou hosté více chválit než kritizovat? Chcete-li vidět, jak se pětice účastníků tolerantně povzbuzuje, místo toho, aby především taktizovala, určitě si nenechejte ujít poslední premiérové Prostřeno! z Plzeňského kraje.

Třetí červnový týden bude krásným vyvrcholením deváté řady oblíbeného pořadu, přestože dvě účastnice nezvládnou povinný úkol. Nevěříte? Je tak těžký? Těžký je – krajové moučníky a chodské koláče daly naším soutěžícím zabrat. První hostitelka to vzdá a třetí prý zapomněla. Má totiž vlastního vaření až nad hlavu…

Prostřeno 17.6. 2014 - BarboraCo ještě spojuje čtyři sympatické ženy a jednoho mladého muže? Někteří pobývali a pracovali v cizině, zejména jazyková lektorka Jitka, která plzeňský týden okoření svým temperamentem a humorem. Západočeši si pochutnají na jehněčím, vepřových panenkách, silní budou po špenátu. A poněkud jim to zkomplikuje Daniela, která má nejen bezlepkovou dietu, ale také nesmí mléko. Jak se s tím soupeři vypořádají? Uvidíte na Primě v Prostřeno! z Plzeňska.

Prostřeno – 17.6. 2014 – Barbora:


V úterý 17.6. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno servírka Barbora (23). Nejmladší účastnice má v kuchyni docela natrénováno. Úvodní salát je podobný jako včera, bude opět zelenina s tuňákem. Je ale mnohem lépe ochucený, což platí i o mrkvové polévce, na niž se sice kromě Martiny nikdo moc netěší, která ale velmi příjemně překvapí – dokonce i Víťu.

Hlavní chod Barbora v pořadu Prostřeno s datem 17.6. 2014 bohužel poněkud přemastila, asi chtěla hostům přát, ale kombinace slaniny, sádla a másla u vepřové panenky na zelených fazolkách byla už trochu moc – aspoň pro Jitku.

Přesto je večírek v pořadu Prostřeno s datem 17.6. 2014 u Barbory o level výš než včera u Danči. Také úkol týdne, což je repete chodských koláčů, nezastihne druhou kuchařku nepřipravenou. Víťa, který od babičky ví, jak má takový koláč chutnat a vypadat, se nad výsledkem usmívá, ale chápe, že nikdo učený z nebe nespadl.

Co se ale Barboře v pořadu Prostřeno s datem 17.6. 2014 povedlo, je domácí zmrzlina s horkým lesním ovocem, ale i to má své odpůrce. A kdo se dívá na Partičku, bude mít výhodu při zábavě.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora,
v úterý 17.6. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky