Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 17.5. 2017 – Leoš

17. 05. 2017 | Poslední díl
V Praze a okolí se utkají čtyři brunety a jediný muž. V čem bude tohle klání jiné? Sejdou se tři milovníci golfu. Více než kdy jindy se na obrazovce objeví rodinní příslušníci, konkrétně děti. Děti, které si účast maminek v pořadu přály, v jednom případě zasáhnou i do skladby menu a pomohou s výrobou večeře. O tom, že život je jen náhoda, se znovu přesvědčí soutěžící i diváci Prostřeno!

U jednoho stolu se po letech sejdou dvě příbuzné, proto se hned ani nepoznají. A spojuje je osobnost Daniela Landy, o to je překvapení zajímavější. Jediný muž týdne také šokuje – ve svých jednadvaceti je už rozvedený! A to je něco pro jeho soupeřky, ty budou hodně zvědavé, proč a jak to všechno vlastně bylo… Ale i Kristina prožila hodně nevšední osobní příběh a svěří se s ním na kameru. U stolu se sejde velká extrovertka Kristina a trochu záhadná introvertka Lucie.

Prostřeno – 17.5. 2017 – LeošTyhle dvě se nemusí, protože jsou jako voda a oheň. Kristina nutí Lucii, aby ze svého života a soukromí prozradila více, než je jí příjemné. Jak tohle dopadne? Co všechno o sobě Lucie pod tlakem řekne? Kdo nejlépe splní úkol týdne, udělá nejlepší fresh pochoutku a získá rodinnou vstupenku na Bosh Fresh Festival? A kdo se ukáže jako největší taktik? A hlavně – kdo si v pátek odnese šedesát tisíc korun? Sledujte Prostřeno! každý všední den!

Prostřeno – 17.5. 2017 – Leoš:


Ve středu 17.5. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Leoš (21). Mladík Leoš působí podle svého bydlení jako velký romantik, ale také je to docela slušný počtář, jak uvidíme. Všechna děvčata jsou na jeho večer zvědavá. V bytě je čeká spousta srdíček a vytištěných intimních vzkazů, které si Leoš vyměňuje se svou přítelkyní, i éterická medúza v uměleckém akváriu, ale hlavně moderní menu, ovšem to dá Leošovi docela zabrat.

V kuchyni je jeho „tanec“ u plotny hodně znát, místnost vypadá jako po výbuchu a podlaha je až nebezpečně zaneřáděná vším, co kuchařovi odpadlo od ruky. Ve výsledku předkrm - jemná kachní paštika – dopadne mnohem lépe než včera, právě Leoš v úterý Kristině její paštiku hodně kritizoval. Po hráškové polévce dámy dostanou na výběr dva druhy burgerů, poněkud připálené hranolky a tradiční salát coleslaw. Hamburgery přinesou zklamání, Lucie se v jídle jen tak porýpá, což provokuje Kristinu.

Ale ještě víc než jídlo ženy zajímá hostitelovo soukromí a minulost. Jak žije dnes a proč už je v jednadvaceti rozvedený? Kdy se proboha ženil? Rozjařené soupeřky nevědí, kdy přestat, jen diplomatické Lucii je to žinantní. Leoš působí jako roztomilé neviňátko, ale odhalí soupeřky jeho soutěživost? A co na sebe prozradí Kristina? Kdo koho víc šokuje? Třetí hostitel sklidí nakonec pochvalu za dezert, výborné brownies s mangovým sorbetem, a za zábavu související s golfem, který rádi hrají hned tři účastníci tohoto týdne.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Leoš,
ve středu 17.5. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 17.5. 2017 – Leoš:

Prostřeno – 17.5. 2017 – Leoš
Prostřeno – 17.5. 2017 – Leoš
Prostřeno – 17.5. 2017 – Leoš
Prostřeno – 17.5. 2017 – Leoš
Prostřeno – 17.5. 2017 – Leoš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !