Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 17.2. 2017 - Veronika – Olomoucký kraj

17. 02. 2017 | Poslední díl
Olomoucký týden, kde je převaha žen, začne poklidně, příjemně a přátelsky. Jediný muž týdne Jaroslav náladu určitě nezkazí, spíš naopak, stará se o zábavu a mezi ženami si to docela užívá. Prudké ochlazení přijde ve čtvrtek, kdy vaří servírka Renata. Paradoxně nepokazí jídlo, vaří moc dobře, ale ne doma a hosty nechá prohlédnout svoje bydlení, kde praskla voda.

Soupeři jí řeknou, co si o jejím bydlení myslí, a je oheň a střeše. Renata ztratí náladu, dokonce nakonec ani nepodá soupeřkám ruku, což Drahuše považuje za neslušné chování. Škoda jinak dobrého a zábavného týdne, plného chutného jídla i sladkostí, zábavných výzev a palačinkového úkolu týdne, o který se bude losovat. Kdo si odnese výhru 60.000 korun? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno 17.2. 2017 - Veronika – Olomoucký krajProstřeno 17.2. 2017 - Veronika – Olomoucký kraj:


V pátek 17.2. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek týdne Veronika (19). A konečně v pátek se u plotny představí nejmladší z olomoucké skupiny, středoškolská studentka Veronika. Poslední hostitelka stejně jako ostatní s napětím očekává, zda na večeři dorazí i Renata, která po včerejšku už nechce nikoho ani vidět. Ta sice přijde, ale dobrou náladou neoplývá, přestože má narozeniny.

Odmítá komunikovat s Janou i Drahuškou, dokonce jim ani nepodá ruku. Nechá si Veronika zkazit svůj večírek? Přestože o sobě tvrdí, že kromě školy nejradši spí, něco od maminky v kuchyni pochytila. Její menu také obsahuje kachní prsa, tentokrát bude kachna na hlavní chod, k ní bramborové špalíčky a červené zelí. A tiramisu podle originálního receptu by mohlo být završením celé povedené večeře, která začne docela riskantně - červenou řepou s kozím sýrem.

Po předkrmu, který ale neskončí fiaskem, následuje dobrá dýňová polévka, což je velké kulinářské překvapení pro Jardu. Ten se v průběhu večera snaží znepřátelené tábory udobřit. Podaří se mu to? Zábavu určitě nezkazí hostitelka Veronika, která lépe, než se od ní očekávalo, splní výzvu. Předvede oblečená v plné hokejové výzbroji skákání na balonu, také má ještě v záloze báječnou ohnivou show na zahradě.

A nezapomene ani na úkol týdne... Jak se to odrazí v bodování? Jana už hodně kritizuje, je ji hodně slyšet, což nevnímá jen nepřátelsky naladěná Renata, ale i ostatní. Kdo nakonec vyhraje krásných 60 000 korun? Bude výherce sám, nebo se bude muset o peníze dělit?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Veronika,
v pátek 17. 2. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !