Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 16.9. 2019 – Jaroslav

16. 09. 2019 | Poslední díl
Tři muži a dvě ženy se sejdou na jihu Čech, aby se pokusili vyhrát krásných 60 000 korun. Muži jsou tudíž v mírné převaze, parta je to poněkud neklidná a každý má své názory a chutě. Tak třeba řezník Petr nesnáší pomazánky a v předkrmech bude spousta plněných vajíček. Nebo Jana, která se v dětství tak přejedla slepičí polévky a králičího, že to snad ani nepozře!

A tentokrát na stole přistanou hned dvě slepičí polévky! Vývarů bude v Jihočeském kraji hodně, také vepřového masa. Úkolem týdne je tradiční jihočeský pokrm. Týden zahájí Jaroslav, který si při přípitku nedá ani kapku alkoholu, protože je to „abstinující alkoholik“. A Petr k němu dorazí v podroušeném stavu: „Když jsem se na Petra díval, tak jsem se samozřejmě viděl. Je to v té roztěkanosti, nesoustředěnosti a opakování,“ prohlásí pak Jarda.

Prostřeno – 16.9. 2019 – JaroslavAlkohol, i když nepřímo, ovlivní hodnocení Jany. Ta se vsadila o dva panáky vodky, že udělí jeden bod, ať se děje, co se děje. Udělá to? Poškodí někoho nespravedlivým bodováním? Také se půjde na střelnici, kde bydlí samorost Pavel, kterého potrápí gril. A protože jsme v jižních Čechách, zábavou bude i chytání ryb, na přetřes přijdou též partnerské vztahy, většinou spíš jen v žertu. A úspěšné finále dostane všechny, jen hostitele ne, ten si prostě věří. Sledujte svoji oblíbenou show od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 16.9. 2019 – Jaroslav:


V pondělí 16.9. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno abstinující alkoholik Jaroslav (56). Do Bítova, na statek kousek od Tábora se Jarda se ženou přestěhoval z Karlových Varů. V interiéru ve stylu selské jizby se první hostitel pochlubí vlastnoručně vyrobeným nábytkem, protože truhlařina je jeho koníčkem, nebo spoustou pohárů, které získal na výstavách za chov psů.

Jaroslav, který na svůj věk nevypadá, je stoprocentní abstinent, protože podstoupil úspěšnou protialkoholní léčbu. V pořadu už jednou soutěžil, vyhrál, ale o výhru se tentokrát nechce dělit. Snad už mu nikdo pouhý jeden bod nedá, i když Jana a její sázka je docela hrozba. Jarda je při vaření v klidu, vždyť je to taky zkušený muž v domácnosti!

Jede podle plánu a úkol týdne – jihočeskou cmundu podává hned na prahu na přivítanou. Jana se ale tváří všelijak, hostitel jí nepadl do oka a na statku jí to páchne. Chudák hostitel! Jana hned prozradí své trauma – prý blinká ze slepičí polévky, kterou jí nutili v dětství. Tak daleko to snad nedojde, doufají ostatní. Ještě před vývarem jsou na menu jako předkem plněná vejce s domácím pečivem. A Petr se hned přidá – ten zase nesnáší pomazánky, hlavně ty s majonézou.

Také mu vadí, že okurka z oblohy nebyla doma naložená. A svoji kritiku pořád opakuje, před prvním natáčením se totiž notně posilnil. Polévka je bohužel dost studená, málo slaná a Petr prý ani necítí sílu slepičího vývaru. Hlavní chod, vepřový řízek s lehkým bramborovým salátkem, je zase hodně přesolený. Jsou všechny řízky stejně slané?

Petr si to chce vyzkoušet a kouká Markétce do talíře. A jak je v ráži, Janu označí za čarodějnici, čímž se jí samozřejmě dotkne. Zábava je taková jihočeská, přesto nálada nic moc. Spraví to roláda a káva bez mléka? Po tom zase marně touží Markéta. A přizná se Jarda, že už v Prostřeno! před lety vařil?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jaroslav, v pondělí 16.9. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 16.9. 2019 – Jaroslav:

Prostřeno – 16.9. 2019 – Jaroslav
Prostřeno – 16.9. 2019 – Jaroslav
Prostřeno – 16.9. 2019 – Jaroslav
Prostřeno – 16.9. 2019 – Jaroslav
Prostřeno – 16.9. 2019 – Jaroslav
Prostřeno – 16.9. 2019 – Jaroslav
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !