Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.06. 2018
Dnes má svátek Alois
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno 16.5. 2014 - Irena

16. 05. 2014 | Poslední díl
Z jihu Moravy rovnou na sever Čech nemíří jenom další Prostřeno! Stejným směrem se před lety vydala i poslední soutěžící Irena, která kdysi přijela ze Slovácka žít a pracovat na Liberecko. Týden z Libereckého kraje proto vyvrcholí moravským večírkem. Na co se ještě můžeme těšit?

Na jediného a samorostlého muže z Desné v Jizerských horách, který své soupeřky pozve do jedné z nejstarších chalup, kde se šikovný Ladislav natrvalo usadil. Žije sám a přítomnost žen je mu moc příjemná. A je zvláštní pozorovat, jak ženskou řevnivost a rivalitu zředí přítomnost jediného chlapíka. Láďa holky odzbrojí.

Prostřeno 16.5. 2014 - IrenaNebo za ty obroušené hrany a vstřícnost mohou afrodiziakální pochoutky, suroviny a přísady, které musí tentokrát soutěžící přidávat do jídla? Tohle pikantní zadání si od účastníků žádá trochu přemýšlení. Také uvidíme jednu celkem suverénní trémistku a suverénku, která se promění v uzlíček nervů.

Prostě kdo si nezkusil vaření před kamerou, neví nic. Proto držme palce další pětici odvážných amatérských kuchařů z Podještědí! Kdo se stane hostitelem týdne a vyhraje krásných 50 000 korun?

Prostřeno – 16.5. 2014 – Irena:


V pátek 16.5. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno jablonecká Moravanda Irena (37). Bankovní poradkyně je také chovatelka dvou pejsků, kteří si při vaření též přijdou na své. Byt si prý koupila kvůli prostorné kuchyni, kde připraví i své moravské menu.

Včera byla Irena v pořadu Prostřeno poněkud unavená, vrátí se jí ztracená energie? Všichni jsou zvědaví, jak dopadne srovnání škvarkových pomazánek, bude ta Irenina jen koupená apřivezená z Moravy, jak ji podezírá Eliška? Otázky vzbuzuje i záhadný dezert „patenty“. S názvy jídel se to má jako s filmem Ztraceno v překladu. Lokše jsou u Ireny nudle, které zavaří do fazolového krému (!) a patenty jsou lokše na sladko s povidly a mákem.

Zavinutý králík na slovácký způsob v pořadu Prostřeno s datem 16.5. 2014 zklame Ladislava a vyděsí Moniku, která „roztomilá zvířátka nejí“. Může chybějící solnička na stole za to, že je jídlo plané, bez chuti? Moc Moraváků by z toho prý radost nemělo. „Celý týden se chovala sebevědomě, ale poněkud zklamala,“ také uslyší poslední hostitelka Irena.

Až při zábavě s muzikou to vypadá opravdu jako na jižní Moravě, budoucí nevěsta Monika se dokonce zase rozpláče - tentokrát dojetím… Láďa se zapotí, než provede všechny kolegyně. Afrodiziakum je i tanec, víno nebo čokoláda s chilli… A pěkně vzrušující je v pořadu Prostřeno s datem 16.5. 2014 i naděje na výhru!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Irena,
v pátek 16.5. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 16.5. 2014 - Irena:

Prostřeno 16.5. 2014 - Irena
Prostřeno 16.5. 2014 - Irena
Prostřeno 16.5. 2014 - Irena
Prostřeno 16.5. 2014 - Irena
Prostřeno 16.5. 2014 - Irena
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !