Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 16.4. 2014 - Aneta

16. 04. 2014 | Poslední díl
Týden v Moravskoslezském kraji je ve znamení nadcházejících Velikonoc a soutěžící v pořadu Prostřeno budou jen koukat, jak náročné úkoly dostanou! Naštěstí se sejdou čtyři ženy, které už někdy nádivku, beránka nebo mazanec pekly. Jediný muž Jiří se předvede ve finále, ale na Velký pátek se u něj nikdo postit nebude!

Možná jen Mirka, která nesnáší cibuli, bez níž se ale obejde jen málokteré masité menu – takže o leitmotiv severomoravského týdne je postaráno. Stále živé je tudíž nedávné téma: Má se lidem s nějakým stravovacím omezením vyjít vstříc, nebo jim naložit stejné jídlo jako ostatním, ovšem s rizikem, že odejdou hladoví a budou bodovat nízko?

Prostřeno 16.4. 2014 - AnetaJak v pořadu Prostřeno uvidíte, je to oříšek, který vzbudí hodně vášní… A jsou to jedlíci brambor, tihle Slezané, brambory mixované nebo pečené budou jedinou přílohou celého týdne. Také bojují s příbory - skoro jako Julia Roberts v Pretty Woman. Velikonoce už tlučou na dveře a vy jim můžete už od pondělí vyjít naproti s Prostřeno! na Primě.

Prostřeno – 16.4. 2014 – Aneta:


Ve středu 16.4. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno medička a vojanda Aneta (23).
Středa u Anety se odehraje v domě rodičů, kde má studentka medicíny z Hradce Králové stále svůj dívčí pokoj. Anetka je sice jako za groš kudla, ale vařit umí a baví ji to natolik, že si chce dokonce udělat kuchařský výuční list.

Svého velikonočního beránka Aneta vyfikne i s mašlí na jedničku. Má ambici zvítězit v pořadu Prostřeno s datem 16.4. 2014 se svým francouzským menu, ale kachní prsa s omáčkou z portského vína, s nimiž už prý kdysi vyhrála v soutěži zájezd do Francie, se zdají někomu jako málo propečená a „krvavá“ žvýkačka.

Cibulačka je podle Anety, jak má být, ale už víme, že tahle polévka s toustem a sýrem bývá kamenem úrazu. Ocení hosté v pořadu Prostřeno s datem 16.4. 2014 aspoň burgundské hovězí s dobrou kaší a čokoládový košíček s malinovou redukcí?

Hlavní chod i dezert se povedly, co je to ale platné, když hostům vadí Anetiny otázky a poučování kolem jídla i velikonočních rituálů, což se v našich končinách neodpouští. Aneta soupeřům připadá spíš jako přemoudřelá učitelka a Mirka a Lucie to berou jako vytahování. Takže pokud si snaživá hostitelka vyslouží nižší bodování, může za to spíš její přístup než jídlo…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Aneta,
ve středu 16.4. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 16.4. 2014 - Aneta:

Prostřeno 16.4. 2014 - Aneta
Prostřeno 16.4. 2014 - Aneta
Prostřeno 16.4. 2014 - Aneta
Prostřeno 16.4. 2014 - Aneta
Prostřeno 16.4. 2014 - Aneta
Prostřeno 16.4. 2014 - Aneta
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !