Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 16.3. 2018 – Petr

16. 03. 2018 | Poslední díl
V srdci republiky se sejde zajímavá parta. Zdánlivě by mohla být zdrojem mnoha konfliktů, ale nastane mnohem lepší extrém: nikdo se hádat nebude a ani nechce! A že by mohli… Jde totiž o čtyři muže a jedinou ženu. Tři mladé muže, jednoho padesátníka původem ze Slovenska a jedinou ženu a zároveň nejstarší účastnici. Důchodkyně Maruška už oslavila sedmdesáté narozeniny. Tato pražská a středočeská sešlost má ještě jednu zajímavou raritu.

Pánové by měli zabodovat s bábovkou, což není úplně snadný úkol týdne. Dají to, nebo se zachovají jako bábovky? Nevykašlou se na to, dokonce to celkem zvládnou! A Marie upeče experiment – slanou bábovku, ochucenou jako šumavský bramborák lidově zvaný bác. Jediná žena u stolu září a baví pánskou společnost svými historkami, které se zčásti vážou k jejímu menu.

Prostřeno – 16.3. 2018 – PetrJak se bude mezi mnohem mladšími muži cítit jediná dáma? Dokáže se v pánské společnosti prosadit? Kdo si nakonec odnese hlavní výhru 60 tisíc korun? A kdo bude nejsympatičtější divákům a získá odměnu 10 tisíc korun? Zcela určitě se ale ze stejné částky bude radovat i jeden z hlasujících diváků. Sledujte Prostřeno! a bodujte!

Prostřeno – 16.3. 2018 – Petr:


V pátek 16.3. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno účetní a student Petr (28). Petr je mladý muž, ale má toho za sebou už docela hodně. Studoval angličtinu v Austrálii, odkud si přivezl brazilskou partnerku, matku své tříleté dcery. Už spolu nejsou, právě se rozvádí, ale bydlí kousek od sebe. Petr má už jinou partnerku.

Také má doma buldoka a hada. Poslední hostitel zatím působil spíš klidným dojmem, moc na sebe neupozorňoval, o to víc ve finále překvapí svým sebejistým vystupováním a kuchařským a hostitelským výkonem. Petr rozhodně není žádná bábovka a s bábovkou si taky dobře poradí. K tomu zvládne bez chyby moderní předkrm - lilek v trojobalu s parmazánem a dipem. Zeleninový je i druhý chod - hráškový krém s domácím pečivem.

K tomu má výhrady jen Jakub, který hrášek nemusí, diskuse se rozpoutá i kolem pečiva. Je domácí pečivo ještě domácí, když je pečené v domácí pekárně a z koupené směsi? Jde o poslední večeři, že by se v pátek projevila přece jen špetka taktiky a soutěživé rivality?

Žádný důvod ke stížnostem nedává totiž ani vepřová panenka na grilu a americké brambory podávané vtipně v zapékané misce, i když na česnekový dip hostitel nakonec zapomene. Jak dopadne souboj panenek? Která bude lepší? Pondělní Jakubova, nebo ta Petrova? A páteční sladká tečka korunuje dílo, jahodové tiramisu je prý skvostné!

Nikdo si nic v pátek vyříkávat nemusí, snad jen to, kde a kdy se všichni ještě znovu sejdou. Kdo vyhraje a kdo své kolegy na tu oslavnou slezinu nakonec pozve? Vyhraje ten nejlepší? Sledujte premiérové Prostřeno! každý všední den v 17.50 a hlasujte!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr,
v pátek 16.3. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 16.3. 2018 – Petr:

Prostřeno – 16.3. 2018 – Petr
Prostřeno – 16.3. 2018 – Petr
Prostřeno – 16.3. 2018 – Petr
Prostřeno – 16.3. 2018 – Petr
Prostřeno – 16.3. 2018 – Petr
Prostřeno – 16.3. 2018 – Petr
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík