Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 16.10. 2017 – Kateřina

16. 10. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! se posune jižním směrem do Jihomoravského kraje, kde jsou ženy ve velké přesile. A stále se hraje o pořádný balík. Nejen o hlavní výhru 60 tisíc, ale i dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako hosté u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, kdo získá nejvíc diváckých bodů, se stane vítězem divácké volby, a kromě finanční odměny si domů odnese i řád zlaté vařečky. Najde se mezi třemi mladými ženami a aktivní důchodkyní Marií nějaká velká hráčka?

Nebo bude o výhru usilovat během poslední večeře nepřehlédnutelný Jozef? Jihomoravské večeře se v několika ohledech docela podobají. Hodně se vaří z kuřecího masa, domácí pečivo ani moučníky se nepečou a na jídlo se skoro vždycky opravdu dlouho čeká. Všichni si na to stěžují, ale pak sami s časem bojují.

Prostřeno – 16.10. 2017 – KateřinaA jak dopadne svérázný úkol týdne – vtipná kaše? Kolik jí snědí naši soutěžící? Asi moc ne, protože obě první Kateřiny na tenhle úkol týdne rezignovaly. Kdo to nakonec vyhraje a projeví se jako velkorysý člověk? Jediný muž, nebo některá z žen? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 16.10. 2017 – Kateřina:


V pondělí 16.10. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno mladičká maminka Kateřina (19)
. Jenže první a zároveň nejmladší hostitelka energií zrovna nepřekypuje. Je Katka tak stydlivá, nebo ji tak vyčerpává péče o její tříleté dítě? Katka je samoživitelka a vaří v prostředí, které si někteří diváci pořadu určitě pamatují, v soutěži už před časem vařil její bratr.

Kateřina si proto myslí, že to zvládne taky, ale nebude to mít lehké. Vaří jen na dvou plotnách, některé věci zapomene nebo postrádá, během pečení se musí poradit s maminkou na telefonu. Tyto okolnosti ji srážejí a Katka nabere veliké časové zpoždění, za co zčásti může i výběr jejího menu. Těsto na předkrmovou bruschettu dělá dvakrát, ale poprvé se nepovede a podruhé si uvědomí, že nemá plech, a tedy nedokáže bagety upéct.

Nakonec podává pečivo koupené a italskému předkrmu nevěnuje ve výsledku moc péče. Prostě nestíhá a koncovky jí nejdou. Poctivá bramboračka s houbami je bez zásmažky, salát bez zálivky, jahodové tiramisu bez kávy a nejdéle se čeká na hlavní chod.

Copánky z drůbežího masa jsou zbytečně pracné, a tak nakonec uvnitř i nepropečené, ale navrchu vysušené. Úkol týdne - vtipnou kaši - hostitelka nestihla a sama jí asi snědla málo, protože první večírek i zábava působí dojmem, jako kdyby ho pořádala spíš uspávačka hadů než teenagerka. Hosté si také stěžují na nedostatek pití, prostě oťukávací večeře má k dokonalosti daleko.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kateřina,
v pondělí 16.10. 2017 od 17.50 na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 16.10. 2017 – Kateřina:

Prostřeno – 16.10. 2017 – Kateřina
Prostřeno – 16.10. 2017 – Kateřina
Prostřeno – 16.10. 2017 – Kateřina
Prostřeno – 16.10. 2017 – Kateřina
Prostřeno – 16.10. 2017 – Kateřina
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jídla, která jsou popsána v článku nejsou na fotkách. Je tam něco jiného.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek