Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 15.7. 2019 – Michal

15. 07. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! tentokrát zavítá do Brna a Jihomoravského kraje. O hlavní šedesátitisícovou výhru se u prostřených stolů utkají mladí hostitelé - čtyři ženy a jediný muž. A ten by se mohl potěšit. Michal žije sám, zklamala ho přítelkyně a rád by se seznámil s nějakou hezkou, příjemnou a perspektivní dívkou, aby už nebyl sám. Tento týden bude mít příležitost, protože všechny čtyři účastnice jsou nejen mladé, ale většinou i nezadané.

A protože jsme na jihu Moravy, též víno sehraje svou roli – kupodivu právě když kouzlí u plotny nad vinným sklípkem svých kamarádů jen čerstvě plnoletá středoškolačka Aneta. Posilňuje se vychlazeným mokem, aby zahnala nervozitu. To se jí sice úplně nepodaří, ale u stolu zavládne nakažlivě dobrá nálada a kolektiv se stmelí. Ostatně i tak je to parta slušná, téměř nezáludná a nakonec i soudržná. Vymyká se jen kosmetička Eva, ta si jede první půlku týdne sólo, ale i Eva to ve čtvrtek dožene.

Prostřeno – 15.7. 2019 – MichalO komunikaci se od pondělí stará hlavně sebevědomá a energická Jana. Úkol týdne je záludný a každý na něj rozhodně nemá, ostatně Michal se o ovocné knedlíky radši pro jistotu vůbec ani nepokusí. Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte jihomoravské Prostřeno! od pondělí do pátku, hlasujte a vše se dozvíte!

Prostřeno – 15.7. 2019 – Michal:


V pondělí 15.7. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno vyučený automechanik Michal (31). Jediný muž týdne by rád vyhrál, ale Michal není moc zkušený kuchař, navíc musí akutně řešit svoji situaci s bydlením – tudíž i s vařením. Byt, v němž v Brně Lesná, kde to má moc rád, dvacet let žil, musí opustit, protože jeho maminka se rozešla s partnerem a vrací se. Michal si zatím našel azyl u kamaráda, kde také uvaří. Naštěstí je to aspoň větší kuchyně, než měl v původním domově.

O tom, že první hostitel v kuchyni ještě ostruhy moc nezískal, svědčí fakt, že ani nepozná rozdíl mezi celerem a petrželí a musí se pro jistotu juknout na internet. Michal si bez rozpaků vypomáhá polotovary, dokonce ani krutony do jinak chutného hráškového krému si neopeče sám a použije kupované. Úkol týdne hostitel také koupil, nakonec ale nemá odvahu mražené ovocné knedlíky holkám ohřát a předložit. Hladové slečny si chvíli počkají na předkrm – játrovou paštiku s brusinkami.

Na to, že paštika je Michalova premiéra, dopadne dobře a vypadá i lákavě. Jehněčí kolínko na červeném víně se šťouchanými brambory je poměrně náročný i riskantní hlavní chod. Ani ten nedopadne z kulinářského hlediska špatně, bohužel ale přítomným mladým dámám jehněčí nevoní a nejsou na ně zvyklé. Kdyby se u stolu sešlo více mužů, snad by to byl větší sukces… Jenže hostitel přítomnost dam uvítá, protože je momentálně sám a hledá si přítelkyni; co když najde dámu svého srdce mezi ženami u stolu? A jedna se mu hodně líbí…

Z kupovaného polotovaru je i dezert panna cotta, se kterým má Michal velký úspěch, chlubí se ale cizím peřím a nepřizná barvu. O marmeládě na dezertu navíc tvrdí, že je od babičky, což také není pravda. Ale hra je hra… Na pořádnou hru se jde až po sladké tečce, kde se u bowlingu nový kolektiv pozná o kousíček lépe.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Michal, v pondělí 15. 7. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 15.7. 2019 – Michal:

Prostřeno – 15.7. 2019 – Michal
Prostřeno – 15.7. 2019 – Michal
Prostřeno – 15.7. 2019 – Michal
Prostřeno – 15.7. 2019 – Michal
Prostřeno – 15.7. 2019 – Michal
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !