Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 15.5. 2019 – Daniel

15. 05. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se na týden usídlí v srdci republiky v Praze a jednou i na venkově ve středních Čechách. V boji o titul o nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun budou ženy ve velké převaze - čtyři ku jedinému muži. A že se sejde temperamentní a šikovná sestava, u stolu budou hned dvě Kateřiny.

Nebude se tolika žen Daniel bát? Ten spoléhá na své steaky z kvalitního hovězího, maso ale moc nemusí důchodkyně Anna. Hlavně to z domácího chovu jí nedělá dobře. A jak si soutěžící poradí s batáty, nevšedním úkolem týdne? Ty všude nemají a mnoha lidem sladké brambory nijak zvlášť nejedou. Budou Středočeši poctiví a nápadití a zařadí batáty do svých jídelníčků?

Prostřeno – 15.5. 2019 – DanielDaniel musí své chipsy smažit dvakrát, pak ale rychle zmizí ze stolu… A proč se omluví Anně a proč se ve finále citlivá Kateřina rozpláče? Sledujte další premiérové Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to! A opět nezapomeňte hlasováním podpořit svého favorita! Vždyť deset tisíc korun můžete vyhrát také vy!

Prostřeno – 15.5. 2019 – Daniel:


Ve středu 15.5. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Daniel (27). Uprostřed týdne uvaří jediný muž týdne, momentálně nezaměstnaný Daniel, který dámy nepozve domů, kde má málo místa, ale do bytu ke kamarádovi. A to možná neměl dělat. Místo není dobře vybrané, dámám připadá špinavé a neútulné. Dan začne netypicky zábavou.

Ta je sice atraktivní, muži by ji však určitě ocenili více. Simulaci ponorky za první světové války si nejvíce užije Gabriela. Atrakce mimo byt je asi za všechny peníze, ale taky docela náročná na čas, který neúprosně běží, čímž se posune Danovo vaření. To je navíc minutkové, takže nachystaného toho Dan zatím moc nemá, spoléhá hlavně na kvalitní maso z italského řeznictví, z něhož bude grilovat steaky. Jako přílohu zvolil kuskus se zeleninou, to není úplně typická příloha, hostitel si ale myslí, že vedle kuskusu vynikne nejlépe chuť hovězího masa.

První tatarák z lososa je poveden, i na ten si ale dámy chvíli počkají. Hostitel je během večeře ulítaný, zpocený a nervózní, ze svého večírku nakonec nic moc nemá, a dámy s ním. Dan není v pohodě, navíc, když mu Anička řekne, že jí jeho hrášková polévka – podle ostatních chutná – připomíná žabí hlen, Dana se dotkne i její obracení očí v sloup. Anně nakonec nejvíc zachutná poslední domácí zmrzlina z lesních plodů, ta se Danovi povedla, i když příprava šlehačky mu také dala docela zabrat, bombička chvíli stávkovala.

Hostitele nakonec nejvíc zradilo jeho „maso s rodokmenem“, pro někoho je hovězí moc propečené. Pro Annu studené „jak noha mrtvého“. Gábinu šokovalo, že steaky hostitel podával v hlubokých talířích a s prostíráním u půjčeného stolu si tedy vůbec moc práce nedal, čímž kvalitní surovinu i celkový dojem v podstatě zabil.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Daniel, ve středu 15. 5. 2019 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 15.5. 2019 – Daniel:

Prostřeno – 15.5. 2019 – Daniel
Prostřeno – 15.5. 2019 – Daniel
Prostřeno – 15.5. 2019 – Daniel
Prostřeno – 15.5. 2019 – Daniel
Prostřeno – 15.5. 2019 – Daniel
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !