Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 15.5. 2018 – Anežka

15. 05. 2018 | Poslední díl
V Olomouckém kraji, převážně na Hané, se sejde parta smíšená a pestrá, převážně mladší, takže nejstarší z nich, důchodkyně Anežka, se bude cítit chvílemi možná nesvá. Ostatní mají zase pocit, že se Anežka málo projevuje. Pánové a nejmladší Bára si ze začátku stěžují, že jídlo je moc retro, jenže i oni (kromě Jiřího) sami paradoxně přispějí do těchto prý až „komunistických old school“ jídelníčků. Úkol týdne bude třaslavý, výsledek nejistý – jde totiž o aspik.

A jak často bývají přílohy většinou bramborové, tentokrát půjde výjimečně o dny knedlíkové. Aspoň teoreticky, protože na ubohý karlovarský knedlík u nejmladší Báry ani nedojde. Jiří má nejen odlišné, asijské menu, ale také je strůjcem originální teorie. Bývalý voják, jenž zřejmě vidí všude strategii a taktiku, si myslí, že televize vždy vybere a zaplatí jednoho taktika, aby zpestřil program soutěže.

Prostřeno – 15.5. 2018 – AnežkaA korunu tomu dodá Bára, která - ač v soutěži naprosto vybouchne a hosty tím nechtěně pobaví - tuto teorii z žertu podpoří. Je to ona? Uvěří tomu snad ještě někdo? Je to zmatek… Kdo to nakonec v Olomouckém kraji vyhraje a bude se radovat ze 60 tisíc korun? Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, bude to napínavé!

Prostřeno – 15.5. 2018 – Anežka:


V úterý 15.5. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno důchodkyně Anežka (64). V úterý pojedeme na venkov do příjemného domku, kde bydlí vášnivá cestovatelka Anežka. Vyvaří si tahle dobrosrdečná důchodkyně, která se na svou večeři celkem dobře připravila, peníze na další ze svých cest? Anežka začne dobře, i když i její předkrm je opět „retro“. Plněná vajíčka s prosciuttem, zeleninová obloha a opečený toustový chléb tvoří esteticky pěkný a hodně bohatý první chod.

Spolustolovníci pak musejí hostitelku brzdit, když jim nalévá zahuštěnou čočkovou polévku s uzeným žebírkem a bramborem, protože mají strach, že už by jim nestačily síly a žaludek na kysané zelí, kačení stehna a plněné bramborové knedlíky. Ze sterilovaného zelí, které udělala bohužel, jinak než obvykle, je Anežka rozpačitá a ani hosté, kteří čekali chutné domácí kysané zelíčko, nejsou z přílohy nadšení. Kachní stehno se pánům nezdá dostatečně křupavé a poněkud nad plán jsou plněné bramborové knedlíky, trošku rozvařené, protože znovu ohřívané na páře. Kdyby nebyly plněné, hosté by byli radši.

Jenže Anežka jim chtěla dopřát a méně bývá někdy více. Ale ještě není vše ztraceno. Hostitelka má pro návštěvu jako poslední štafetky, které vypadají a chutnají jako z cukrárny. Ale i to by překvapivě mohlo někomu vadit… Je to ale klidný večer v příjemném a útulném prostředí, s decentní zábavou, za který se nejstarší hostitelka Anežka nemusí rozhodně stydět.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Anežka,
v úterý 15.5. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 15.5. 2018 – Anežka:

Prostřeno – 15.5. 2018 – Anežka
Prostřeno – 15.5. 2018 – Anežka
Prostřeno – 15.5. 2018 – Anežka
Prostřeno – 15.5. 2018 – Anežka
Prostřeno – 15.5. 2018 – Anežka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda