Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 15.5. 2014 - Monika

15. 05. 2014 | Poslední díl
Z jihu Moravy rovnou na sever Čech nemíří jenom další Prostřeno! Stejným směrem se před lety vydala i poslední soutěžící Irena, která kdysi přijela ze Slovácka žít a pracovat na Liberecko. Týden z Libereckého kraje proto vyvrcholí moravským večírkem. Na co se ještě můžeme těšit?

Na jediného a samorostlého muže z Desné v Jizerských horách, který své soupeřky pozve do jedné z nejstarších chalup, kde se šikovný Ladislav natrvalo usadil. Žije sám a přítomnost žen je mu moc příjemná. A je zvláštní pozorovat, jak ženskou řevnivost a rivalitu zředí přítomnost jediného chlapíka. Láďa holky odzbrojí.

Prostřeno 15.5. 2014 - MonikaNebo za ty obroušené hrany a vstřícnost mohou afrodiziakální pochoutky, suroviny a přísady, které musí tentokrát soutěžící přidávat do jídla? Tohle pikantní zadání si od účastníků žádá trochu přemýšlení. Také uvidíme jednu celkem suverénní trémistku a suverénku, která se promění v uzlíček nervů.

Prostě kdo si nezkusil vaření před kamerou, neví nic. Proto držme palce další pětici odvážných amatérských kuchařů z Podještědí! Kdo se stane hostitelem týdne a vyhraje krásných 50 000 korun?

Prostřeno – 15.5. 2014 – Monika:


Ve čtvrtek 15.5. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno kreativní nevěsta Monika (24).  Mladá maminka Monika byla kromě včerejška dost kritická, ale sama má v kuchyni pěkné nervy. Považuje se za zkušenou kuchařku a strašně ráda peče, jenže právě její sladké pokušení jí dá pěkně zabrat.

Když se jí v pořadu Prostřeno s datem 15.5. 2014 srazí krém ze šlehačky a mascarpone, rozpláče se. Dodá jí přítel včas náhradní suroviny? Jak dezert nakonec dopadne? Budete překvapeni – stejně jako hostitelka. Tahle zkušenost a závod s časem Moniku promění v pokornou a kajícnou ženu. „Měla jsem obavy, ale dnes mě mile překvapila,“ uzná soupeřka i Láďa, který je rád, že holky i čtvrtý den zůstaly kamarádky.

Co mu ale v pořadu Prostřeno s datem 15.5. 2014 nechutná, to je příloha k plněným prsům – šťouchané brambory s mrkví: „Co mně dá starostí, aby mi nenasládly brambory a daly se jíst; a pak někdo dokáže ty brambory osladit tím, že do nich zamíchá mrkev,“ nechápe. A výhrady má i k polévce.

Jak se může něčemu takovému, jako je pórkový krém, říkat polévka?“ Pozná někdo u stolu, které kuřecí maso je bio a jaká porce je z normálního chovu? A co přijde nakonec? Trošku unavený večer završí „mejdlíčkování“ a všechny by měla k životu a lásce probrat kardamonová káva.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Monika,
ve čtvrtek 15.5. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 15.5. 2014 - Monika:

Prostřeno 15.5. 2014 - Monika
Prostřeno 15.5. 2014 - Monika
Prostřeno 15.5. 2014 - Monika
Prostřeno 15.5. 2014 - Monika
Prostřeno 15.5. 2014 - Monika
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles