Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 15. 3. 2019 – Míša

15. 03. 2019 | Poslední díl
Hostitelsko-kulinářská show Prostřeno! se po delší době odehraje na Vysočině. O titul nejlepšího hostitele a výhru šedesát tisíc korun se utkají dva muži a tři ženy, z toho dvě mladé maminky. A poslední z žen Míša masu zrovna neholduje, jí jen kuřecí. Umírněná vegetariánka ale soupeře potěší sdělením, že ochutná všechno.

Dvakrát bude vývar, dvakrát kachna, dvakrát drobenkový koláč a dvakrát tiramisu – naštěstí pokaždé jinak. A možná poprvé koprovka – s jazykem! Úkolem týdne bude něco pěkně zavinutého či zamotaného – prostě roláda. Budou si soutěžící s takovým zadáním vědět rady? Nedopadne to jako minule se šneky? Zatím je z toho spíš slaný štrúdl z listového těsta.

Prostřeno 15. 3. 2019 – MíšaSešla se tichá, neprůbojná parta, jak si myslí Martina? Potkali se snad samí introverti? Nebo spíš nenápadní taktici? Parta je to prostě pohodová, jen jestli té pohody nebude až moc... A kdo to na malebné Vysočině nakonec vyhraje? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno 15. 3. 2019 – Míša:


V pátek 15.3. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno nejmladší hostitelka, servírka Míša (20). Za Míšou se podíváme opět do Jihlavy, do bytu, kde žije se svým přítelem a psem. Normálně prý vládne v kuchyni její přítel, který vaří moc rád. Poslední menu s masem všechny překvapí, ale spíš příjemně. Pavel čekal něco podobného, protože Míša by prý jinak neměla šanci na vítězství, o které usiluje.

Tiramisu, na které se hodně těší Petra, bude jiné než v pondělí: ve skleničkách, bez banánu, zato s lesním ovocem. Míša, na které leží celé finále, ale která normálně působí spíš jako pohodářka, vypadá při přípitku dost nervózně, ale odhodlaně. Petra, která na ty zdravé věci zase až tak moc není, si tatarák z červené řepy nedá. Komu bude předkrm z předvařené řepy chutnat? Jako tatarák to sice vypadá, ale ani pány to moc nezaujme. Jen Martina první chod pochválí.

A jaká bude žampionová polévka? Chuťově je prý výborná, jen mohla být o něco hustší. Hlavní chod vypadá lákavě, kachní prsa s dobrou švestkovou omáčkou a šťouchačkami s cibulkou se jen rozpadají, ale protože je hostitelka pekla snad pět hodin, jsou velmi vysušená.

Ochutná Míša svůj hlavní chod? I ona uzná, že to s dobou pečení přehnala, je ale spokojená se svou švestkovou omáčkou, ze které měla strach. Míšu baví tetování, sama je docela potetovaná, to bude také součástí zábavy, asi nejlepší z celého týdne. Tetování na ovoce předchází poslední sladké tečce, dokonce dojde i na slaný úkol týdne se špenátem a balkánským sýrem!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Martina, ve čtvrtek 14. 3. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda