Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno 14.8. 2015 - Věra

14. 08. 2015 | Poslední díl
Že pýcha předchází pád, se ví už dlouho. Věra, poslední soutěžící z Prahy, na to ale zapomněla. Také se říká, že lež má krátké nohy. Když jste ale dostatečně přesvědčiví jako bude v pořadu Prostřeno David, leccos vám projde.

Těším se, že se bude kritizovat, proto jsem se přihlásil. Nechci, abychom se plácali po zádech a říkali si, jak to máme dobrý,“ říká největší hráč. David o sobě rovnou prohlásí, že je taktik. Největším kritikem je Věra. „Ty ataky jsou nepříjemný, ale nemůžu říct, že bych se z toho úplně rozklepala,“ říká vyrovnaná Silva, která do konfrontace s Věrou radši ani nejde.

Prostřeno 11.10. 2013 - VěraVěra hledá v pořadu Prostřeno chyby i tam, kde nejsou. Šťourá, rýpe, prostě si koleduje. Nakonec si vytáhne černého Petra. Její finále je výbuch, naprostá katastrofa! Na povinný úkol – jídlo z italské kuchyně – musí rezignovat. Nestačí jí síly dokonce ani na vlastní předkrm a zábavu. Absolutně nestíhá, soupeři si prostřou sami. Ostatně – vše uvidíte v napínavém Prostřeno! z Prahy.

Prostřeno – 14.8. 2015 – Věra:


V pátek 14.8. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Australanka Věra (57). Věra žila od čtrnácti v Austrálii, před lety se přestěhovala do Anglie, kam se provdala, a na „stará kolena“ se sama vrátila do Čech. Opět začíná a přiznává, že je to těžké. A těžké to bude mít i ve finále Prostřeno!

Náročná Věra během týdne nikoho nešetřila, v pátek 14.8. 2015 by se tedy měla náležitě předvést. Bude to ale fiasko – evidentně podcenila čas a přecenila vlastní schopnosti. Povinný úkol je podobný prvnímu předkrmu, italská frittata a francouzský quiche jsou jako sestra a nevlastní bratr.

Přestože Věra vaří v největší a nejkomfortnější kuchyni týdne, vyčerpá síly už na salátu z manga. Posléze zjistí, že nemá gril na „pikantní kuřecí špejle“. Důsledek: Přesuší je v troubě. Prý za to může Silva!

Na posezení u sýrových fondue v pořadu Prostřeno s datem 14.8. 2015 vůbec nedojde, Věra kacířsky odtroubí i povinný úkol. Hosté přicházejí, hostitelka nemá prostřeno a navařeno, jindy upravená dáma je vítá v zástěře.

Pražáci si nakonec musejí v pořadu Prostřeno s datem 14.8. 2015 prostřít sami. Možná by měli ve vlastním zájmu také přiložit ruku v kuchyni. Na jídlo se totiž načekají, a když se chtějí napít, dostanou vynadáno. O zábavě nemůže být řeč, i když pro diváky bude Věřino finále jistě nejlepší zábavou a vyvrcholením pražského týdne.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Věra,
v pátek 14.8. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !