Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 14.6. 2017 – Michaela

14. 06. 2017 | Poslední díl
Uprostřed Čech se sejde další pestrá pětice amatérských kuchařů, kteří se pokusí získat 60 000 korun. Letní dovolené a prázdniny se blíží a taková kulatá suma by se jistě hodila na „výlet za hranice všedních dní“. Tentokrát se o ni pokusí pět žen a jediný muž. Pavel má větší ambice než zkušenosti u plotny, ale je to i hotový baron Prášil, takže o zábavu dam se postará dokonale.

Součástí pořadu Prostřeno! je také vhled do domácností a minimálně tři středočeské byty stojí za prohlídku. Prvním je pondělní byt prodavačky Jiřiny, která je zručná kutilka. Diváky jistě zaujme i bydlení sedmdesátileté Věry, která soupeře pozve do pečovatelského domu, kde žije. A k příjemnému překvapení mnohých zde obývá malý, ale útulný byt plný vlastních věcí, kde se dá jistě pohodlně žít.

 Prostřeno – 14.6. 2017 – MichaelaA nakonec ve finále u Veroniky uvidíme mezonetový byt, který má rovnou dvě patra! A vaření? Vývary tentokrát, na rozdíl od minulého týdne budou, dokonce převažují, ale na jídelníčku bude třeba i králík a hlavně brambory. Pavel v úterý nestíhá, a podává proto chody na přeskáčku. Úkol týdne je docela oříšek – kynutý moučník s ovocem nebo jen ovocné knedlíky samotné by někomu zabraly na přípravu hodiny. Jak se s tím popasují naši soutěžící? A kdo to nakonec celé vyhraje? Sledujte Prostřeno! každý všední den a dozvíte se to!

Prostřeno – 14.6. 2017 – Michaela:


Ve středu 14.6. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Michaela (33). Mezi úterní a středeční večeří je veliký rozdíl. Skoro propastný, takže po hladovém úterý přijde bohatá středa. Dvojnásobná maminka Michaela je momentálně na mateřské a na svůj večírek se dobře připravila. Hosté se mohou těšit na takové pochoutky jako je „blanšírovaný chřest se sýrem“ či „jablečný crumble“ s vanilkovým krémem.

Prý vynikající. Mnozí něco takového ochutnají poprvé, dobrá je ale i krémová česnečka a povedlo se také plněné kuřecí stehno na rozmarýnu s cherry rajčaty a pažitkovými brambory. Ocení to všechno také Pavel, který včera vyhořel? Úterní hostitel se ukáže jako velkorysý muž, který má pro středeční hostitelku velkou slabost, štíhlá blondýnka Míša se mu dost líbí a ani se s tím netají.

Takže Pavel chválí a chválí, ale není sám, kdo se nad pokrmy rozplývá. Michaele je to až podezřelé – není to od soupeřů nějaká past a taktika? Energická hostitelka miluje tanec a ten předvede i jako svoji zábavu, její salsa s učitelem tance je ale jen jednou z částí zábavy. A pak je tu ještě výzva: kdo umí lépe a rychleji vykostit kuřecí stehno? Pavel, který všude byl a všechno zná, nebo Míša, která jich už musela vykostit hned pět?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Michaela,
ve středu 14.6. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !