Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 14.5. 2019 – Kateřina

14. 05. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se na týden usídlí v srdci republiky v Praze a jednou i na venkově ve středních Čechách. V boji o titul o nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun budou ženy ve velké převaze - čtyři ku jedinému muži. A že se sejde temperamentní a šikovná sestava, u stolu budou hned dvě Kateřiny.

Nebude se tolika žen Daniel bát? Ten spoléhá na své steaky z kvalitního hovězího, maso ale moc nemusí důchodkyně Anna. Hlavně to z domácího chovu jí nedělá dobře. A jak si soutěžící poradí s batáty, nevšedním úkolem týdne? Ty všude nemají a mnoha lidem sladké brambory nijak zvlášť nejedou. Budou Středočeši poctiví a nápadití a zařadí batáty do svých jídelníčků?

Prostřeno – 14.5. 2019 – KateřinaDaniel musí své chipsy smažit dvakrát, pak ale rychle zmizí ze stolu… A proč se omluví Anně a proč se ve finále citlivá Kateřina rozpláče? Sledujte další premiérové Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to! A opět nezapomeňte hlasováním podpořit svého favorita! Vždyť deset tisíc korun můžete vyhrát také vy!

Prostřeno – 14.5. 2019 – Kateřina:


V úterý 14.5. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno těhotná Kateřina (29). I druhá hostitelka má široký záběr – zvládne své povolání, ale i docela velké hospodářství a zahradu, navíc čeká druhého potomka. Kateřina žije v domě se svou šestiletou dcerou, maminkou a s přítelem se těší na syna, je už v sedmém měsíci. Chovají králíky a ovečky, všechno je u ní bio, doma mají také kočku a psa.

Všechna tahle zvířátka návštěvu potěší během šmejdění po stavení a přilehlém okolí. Kateřina má ke své zvířeně praktický vztah, chová ji pro maso, nejsou to žádní mazlíčkové. Jenže nejstarší Anna to má přesně naopak, a proto ji nepotěší, když zjistí, že králík (opět na červeném víně jako včera) bude nejen na hlavní chod se šťouchanými brambory, ale dokonce i knedlíčkový vývar bude králičí.

Katka na ni ale myslela a králíka, kterého Anička vnímá spíš jako mazlíka, jí vyměnila za krůtí maso. Všechno je chutné, ale k dokonalosti přece jen něco chybí – občas je jídlo přesolené nebo vysušené. To platí o předkrmu i o úkolu týdne, bramboráčku z batátu, a také o dezertu, na který se moc těšila včerejší hostitelka Gabriela.

I zábava souvisí s jídlem. A zatímco Gábina je ráda, že se může přiučit, jak se dělají domácí vepřové a jehněčí klobásky v pravém střívku, Anna raději odjede od stolu, protože se jí neudělá dobře. První Katka už jednou kdysi v pořadu vařila, kdy to na sebe „práskne“? A podaří se jí napodruhé zvítězit?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kateřina, v úterý 14. 5. 2019 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 14.5. 2019 – Kateřina:

Prostřeno – 14.5. 2019 – Kateřina
Prostřeno – 14.5. 2019 – Kateřina
Prostřeno – 14.5. 2019 – Kateřina
Prostřeno – 14.5. 2019 – Kateřina
Prostřeno – 14.5. 2019 – Kateřina
Prostřeno – 14.5. 2019 – Kateřina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !