Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 14.5. 2015 - Vladislav

14. 05. 2015 | Poslední díl
Je před námi severočeský týden plný vývarů, salátů a čokolády. Ta někomu pěkně zhořkne, protože v sestavě z Ústecké kraje mírně převažují muži a ti bývají s dezerty občas na štíru. Všichni jsou to velcí hráči, i když každý po svém. Petrovi jde jasně o výhru a ani se s tím netají. Nejstarší žoviální Zdeněk, velký šoumen a skalní fanoušek Sparty tvrdí, že přihlásit se do Prostřeno! jen kvůli 50 000 je totální nesmysl. Vladislav je tichá voda, ta ale někdy břehy bere, jak víme.

Zdeněk se těší na jeho slepičí polévku, „až bude muset Vláďa skočit pro slepici k sousedům za plot“. „Chtěl jsem,“ směje se hostitel, který se naštěstí neurazil, „ale všude byly kamery.“ Ústecká partička se předvede hned první večer pěkně zvesela, holky jsou dračice a u stolu se rozhodně nikdo nestydí!

Prostřeno – 14.5. 2015 – Vladislav:


Prostřeno 14.5. 2015 - VladislavVe čtvrtek 14.5. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Vladislav (31). Vladislav pozve hosty do svého vypiglovaného bytu, kdy bydlí s přítelkyní a jejich dvanáctiletým synem. Ten prý věčně vysedává u počítače, ale ve chvíli, kdy by jeho táta internet potřeboval, aby si poradil s čokoládovými lanýži, bohužel nefunguje. A stihne to Vláďa vůbec?

Čokoláda bude v pořadu Prostřeno s datem 14.5. 2015 i jako oficiální dezert. Baby kuřátka na hlavní chod mu poradila sestra, přílohou budou tři saláty, ten čtvrtý je receptem Vláďovy maminky z jablek a cibule. Zdeněk čeká po včerejšku, na který všichni nadšeně vzpomínají, stejně „elektrizující a dobrou náladu“.

A hostitel se v pořadu Prostřeno s datem 14.5. 2015 chce se vším se ctí poprat, ale opět nemá klid na vaření, navíc Zdeněk s Andreou místo šmejdění už rovnou ochutnávají. Předkrm, který kombinuje pikantní sýr a sladkou chuť hrušky, ořechů a medu, chutná snad jen Andree. Petr je dál protivný a všichni už toho mají dost. I když chtějí vyhrát, ne za každou cenu! Klasická slepičí polévka je dobrá, kuřátka jsou bohužel vysušená.

Kuchař je ale sám se sebou v pořadu Prostřeno s datem 14.5. 2015  spokojený a o soupeřích si myslí, že neumí ocenit dobré jídlo. A na závěr to romská kapela rozjede přímo v bytě: „Vidět sparťana tancovat na romský písničky, to je normální masakr,“ baví hostitele.

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitel Vladislav,
ve čtvrtek 14.5. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 14.5. 2015 - Vladislav:

Prostřeno 14.5. 2015 - Vladislav
Prostřeno 14.5. 2015 - Vladislav
Prostřeno 14.5. 2015 - Vladislav
Prostřeno 14.5. 2015 - Vladislav
Prostřeno 14.5. 2015 - Vladislav
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !