Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 14.5. 2014 - Ladislav

14. 05. 2014 | Poslední díl
Z jihu Moravy rovnou na sever Čech nemíří jenom další Prostřeno! Stejným směrem se před lety vydala i poslední soutěžící Irena, která kdysi přijela ze Slovácka žít a pracovat na Liberecko. Týden z Libereckého kraje proto vyvrcholí moravským večírkem. Na co se ještě můžeme těšit?

Na jediného a samorostlého muže z Desné v Jizerských horách, který své soupeřky pozve do jedné z nejstarších chalup, kde se šikovný Ladislav natrvalo usadil. Žije sám a přítomnost žen je mu moc příjemná. A je zvláštní pozorovat, jak ženskou řevnivost a rivalitu zředí přítomnost jediného chlapíka. Láďa holky odzbrojí.

Prostřeno 14.5. 2014 - LadislavNebo za ty obroušené hrany a vstřícnost mohou afrodiziakální pochoutky, suroviny a přísady, které musí tentokrát soutěžící přidávat do jídla? Tohle pikantní zadání si od účastníků žádá trochu přemýšlení. Také uvidíme jednu celkem suverénní trémistku a suverénku, která se promění v uzlíček nervů.

Prostě kdo si nezkusil vaření před kamerou, neví nic. Proto držme palce další pětici odvážných amatérských kuchařů z Podještědí! Kdo se stane hostitelem týdne a vyhraje krásných 50 000 korun?

Prostřeno – 14.5. 2014 – Ladislav:


Ve středu 14.5. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno šikovný samorost Ladislav (54). „Vzhledem k tomu, jaký mám v životě štěstí, předpokládám, že potkám čtyři ženy a ty do mě budou pěkně šít,“ obává se jediný muž soutěže. Pak si ale přítomnost žen užívá. Možná za to může pepř nebo celer, který jako afrodiziakum ordinuje Láďa ve formě pomazánky.

Dvě hezké mladé holky a dvě příjemné dámy,“ charakterizuje své společnice v pořadu Prostřeno s datem 14.5. 2014 Ladislav. „Já se v tom kolektivu cítím velmi příjemně.“ Komplimenty skládají také ženy, kterým ani nevadí, že do hostitelovy chaloupky musejí dovrávorat kluzkou blátivou stezkou do kopce.

Naopak, ocení autenticitu prostředí. U Ládi je to jako ve skanzenu - vaří na kamnech! Předkrm, z něhož měly holky strach, důvtipně naservíruje. Chleba se sádlem a škvarky je bomba, stejně jako kachna s červeným zelím a dvěma druhy knedlíků a skvělý trhanec. „Mám dojem, že večeříme u vítěze,“ předpovídá v pořadu Prostřeno s datem 14.5. 2014 Monika.

Láďa nechá soupeřky vyrazit si pamětní mince s obrázkem jeho historické chalupy. Je pozorný hostitel, myslí i na nealkoholické pivo. Jen jednou mu vyhasne v kamnech a chvíli se čeká, všem také nevoní jeho světlá a chudá zelňačka.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Ladislav,
ve středu 14.5. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 14.5. 2014 - Ladislav:

Prostřeno 14.5. 2014 - Ladislav
Prostřeno 14.5. 2014 - Ladislav
Prostřeno 14.5. 2014 - Ladislav
Prostřeno 14.5. 2014 - Ladislav
Prostřeno 14.5. 2014 - Ladislav
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
byl pan Ladislav bezkonkurenčně nejlepšíSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kroj