Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 14. 3. 2019 – Martina

14. 03. 2019 | Poslední díl
Hostitelsko-kulinářská show Prostřeno! se po delší době odehraje na Vysočině. O titul nejlepšího hostitele a výhru šedesát tisíc korun se utkají dva muži a tři ženy, z toho dvě mladé maminky. A poslední z žen Míša masu zrovna neholduje, jí jen kuřecí. Umírněná vegetariánka ale soupeře potěší sdělením, že ochutná všechno.

Dvakrát bude vývar, dvakrát kachna, dvakrát drobenkový koláč a dvakrát tiramisu – naštěstí pokaždé jinak. A možná poprvé koprovka – s jazykem! Úkolem týdne bude něco pěkně zavinutého či zamotaného – prostě roláda. Budou si soutěžící s takovým zadáním vědět rady? Nedopadne to jako minule se šneky? Zatím je z toho spíš slaný štrúdl z listového těsta.

Prostřeno 14. 3. 2019 – MartinaSešla se tichá, neprůbojná parta, jak si myslí Martina? Potkali se snad samí introverti? Nebo spíš nenápadní taktici? Parta je to prostě pohodová, jen jestli té pohody nebude až moc... A kdo to na malebné Vysočině nakonec vyhraje? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno 14. 3. 2019 – Martina:


Ve čtvrtek 14.3. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno mladá maminka Martina (30). Štíhlá plavovláska Martina působí trochu přísně a rázně, také si stěžuje, že jsou její kolegové až moc tišší a zakřiknutí. Dokáže to zvrátit a rozproudit zábavu? Martina hosty pozve do Trnavy u Třebíče, kde bydlí ve dvougeneračním domě s manželovými rodiči, k bytu ještě patří zrekonstruované podkroví, kde je dost místa pro zábavu, dětské hry i hosty.

Martina přiznává, že vztah k vaření má jako na houpačce: někdy ji to baví, jindy naopak, stejně ale musí vařit denně. Klidně by si však našla jinou zábavu – miluje pohyb, celá rodina se věnovala a věnuje hasičskému sportu. Tomu odpovídá i čtvrté menu – je odlehčené a moderní. Jen hlavní chod je klasika, i když spíš italská než česká. Hovězí ossobuco bude na červeném víně. Co si dá ale Míša? Ta hovězí přinejlepším jen ochutná a nají se přílohou - brambory s batáty.

A co Péťa, která ve čtvrtek nedojí jediné jídlo? Hostitelka hodně spoléhá na jablečný koláč s drobenkou, který prostě miluje. Bude stejně chutnat i soupeřům? Úkol týdne se Martina rozhodla vtipně zapracovat do předkrmu, což „avokádovému chlebíku s cherry rajčátky“ jen prospělo. Polévka je po vývarech docela příjemná změna. K dýňovému krému jsou tyčinky a lístek bazalky a kdo chce, může si sám nastrouhat parmazán. Martina má evidentně estetické nadání a ví, že se jí i očima. Tomu odpovídá i její vkusně prostřená tabule... Prozradí Martina zvědavé Míše, jaký úkol týdne ji zítra čeká?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Martina, ve čtvrtek 14. 3. 2019 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice