Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 14.2. 2018 – Petr

14. 02. 2018 | Poslední díl
Pět soutěžících bude i tentokrát bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o sympatie diváků, od kterých mohou dostat dalších 10 tisíc korun. Stejnou částku může navíc za svůj hlas získat i jeden z diváků. V jihočeském týdnu se sejde hodně pestrá společnost. Tak pestrá, že by mohlo být zaděláno na konflikt, k tomu ale nedojde. V malebném Jihočeském kraji se totiž sejde tolerantní a férová parta a na body není vůbec skoupá. Po delším čase jsou v převaze zralé ročníky a ženy budou v menšině.

Obě dámy již dospěly k důchodovému věku, muži jsou napříč generacemi a nejmladší soutěžící, studující Jan, působí na svůj věk tak zrale, že mezi staršími kolegy nijak netrpí. Honzové jsou v pořadu tentokrát hned dva a první z nich to v pondělí na jihu celé zahájí. A nevykročí zrovna šťastnou nohou, i když měl smělé plány… Zábava bude také pestrá, jednou žádná, jindy akční – bude se střílet i rýt v hlíně.

Prostřeno – 14.2. 2018 – PetrA galeje na zahrádce pod rouškou tmy, tak to tu ještě nebylo. Úkol týdne koresponduje s kalendářem – Jihočeši mají připravit nějakou masopustní pochoutku. Jak se s tím popasují? A který z reprezentantů tohoto sympatického regionu si odnese výhru? Ten, který nakonec hodně překvapí… Dívejte se na Prostřeno! a bodujte!

Prostřeno – 14.2. 2018 – Petr:


Ve středu 14.2. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Petr (50). Petra do pořadu přihlásila manželka a on ji hned v úvodu trochu škodolibě před celým národem vyzve, aby si to také vyzkoušela. Jako správný farmář se těší, až dá hostům ochutnat domácí kuchyni z domácích surovin. Petr našel v životě na venkově a hospodaření druhý smysl života, jeho koně a zvířata jsou opečovávaná s láskou.

Při vaření čerpá z vlastních bohatých zásob. Sklepu, kde má všechno, co potřebuje, říká supermarket. Hosty nadchne prkénkem se svým vynikajícím uzeným, slaninou a sýry z kravského a kozího mléka, na jejichž výrobě spolupracuje se svou ženou, se kterou se také seznámíme. I na této „samotě u lesa“ je útulno a hoří tam krb. A protože jde o „vývarový týden“, soupeře čeká další hovězí polévka.

Zvědavost strávníků vzbuzuje na menu „liščí závitek“, zvlášť když Petr chová na pozemku skutečnou lišku, ta je ale stále živá. Maso na závitky i na polévku pochází z nedávno poraženého býka. Dámy nechápou, že Petr dává zvířatům, které potom konzumuje, jména, on na tom ale nic špatného nevidí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr,
ve středu 14.2. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 14.2. 2018 – Petr:

Prostřeno – 14.2. 2018 – Petr
Prostřeno – 14.2. 2018 – Petr
Prostřeno – 14.2. 2018 – Petr
Prostřeno – 14.2. 2018 – Petr
Prostřeno – 14.2. 2018 – Petr
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !