Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 14.11. 2017 – Barbora

14. 11. 2017 | Poslední díl
Klání ve Středočeském kraji se zúčastní čtyři ženy a jediný muž, mladý řidič Jaroslav. Středočeši se u prostřeného stolu utkají nejen o hlavní výhru 60 tisíc u stolu, ale i o dalších 30 tisíc od diváků. Ten, který od nich získá nejvíce bodů, si kromě peněz odnese i řád Zlaté vařečky. A tentokrát bude co napravovat, protože ve finále se odehraje jedna velká hra, jedno velké představení.

Prostřeno! bude tentokrát i o superpotravinách, protože to je úkol týdne, i když ne každý ví, co si pod tím představit. Definic a výkladů je více... A součástí zábavy se stanou motory – funkční, burácející i nefunkční. Proč? Dvě účastnice jsou motorkářky a Jaroslav motory jako profesionální řidič miluje. Hlavně se ale bude vařit, smažit, péct a jíst, jedna večeře bude hodně zmatená a úplně na přeskáčku. V Prostřeno! je opět na co se dívat od pondělí až do pátku!

Prostřeno – 14.11. 2017 – BarboraProstřeno – 14.11. 2017 – Barbora:


V úterý 14.11. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Barbora (21). Druhá hostitelka má za sebou nelehké dětství a svěří se s ním na kameru. Po přerušeném studiu se vrátila dálkově do školy, k tomu pracuje na benzínce a pečuje také o svá domácí zvířátka – černého kocoura velmi miluje, prý je to pán domu a ona s manželem jsou takoví „kocourovi sluhové“. To je vidět i na neuklizené podlaze, hosté si všimnou rozházeného steliva, granulí a chlupů. Barbora nepůsobí moc vyrovnaným dojmem, je hodně nervózní, přípravu večeře asi dost podcenila.

Kromě moučníku: svoji sladkou tečku si upekla už den předem, aby dobře ztuhla. Co si o tomto netradičním postupu s polotovary budou myslet hosté? Bára vsadila na českou kuchyni, ale protože nestíhá, bude podávat jídla na přeskáčku. Svoji hostinu začne netypicky úkolem týdne a polévkou, vývarem, ve kterém není žádné maso. Pak následuje zábava, protože na lince jsou při příchodu hostů ještě syrové kotlety i brambory! K malování čajových šálků, které si budou moci soupeři odnést domů jako suvenýr, dostanou krémový dort a kávičku.

Prostě blázinec! Kdyby se něco takového stalo Květě, tak by prý už dávno zkolabovala, ale Bára se zatím nehroutí a po dezertu podává odvážně předkrm – což je zapečená anglická brambora s česnekovým dipem, která navíc nikomu moc nechutná. Bude hlavní chod opravdu tím zlatým hřebem téhle poněkud bláznivé večeře? Jaká bude „pečeně z chlívku s domácími kroketami“, spojená s vyprávěním o hostitelčině nešťastné rodinné historii?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora,
v úterý 14.11. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 14.11. 2017 – Barbora:

Prostřeno – 14.11. 2017 – Barbora
Prostřeno – 14.11. 2017 – Barbora
Prostřeno – 14.11. 2017 – Barbora
Prostřeno – 14.11. 2017 – Barbora
Prostřeno – 14.11. 2017 – Barbora
Prostřeno – 14.11. 2017 – Barbora
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles