Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 14.11. 2017 – Barbora

14. 11. 2017 | Poslední díl
Klání ve Středočeském kraji se zúčastní čtyři ženy a jediný muž, mladý řidič Jaroslav. Středočeši se u prostřeného stolu utkají nejen o hlavní výhru 60 tisíc u stolu, ale i o dalších 30 tisíc od diváků. Ten, který od nich získá nejvíce bodů, si kromě peněz odnese i řád Zlaté vařečky. A tentokrát bude co napravovat, protože ve finále se odehraje jedna velká hra, jedno velké představení.

Prostřeno! bude tentokrát i o superpotravinách, protože to je úkol týdne, i když ne každý ví, co si pod tím představit. Definic a výkladů je více... A součástí zábavy se stanou motory – funkční, burácející i nefunkční. Proč? Dvě účastnice jsou motorkářky a Jaroslav motory jako profesionální řidič miluje. Hlavně se ale bude vařit, smažit, péct a jíst, jedna večeře bude hodně zmatená a úplně na přeskáčku. V Prostřeno! je opět na co se dívat od pondělí až do pátku!

Prostřeno – 14.11. 2017 – BarboraProstřeno – 14.11. 2017 – Barbora:


V úterý 14.11. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Barbora (21). Druhá hostitelka má za sebou nelehké dětství a svěří se s ním na kameru. Po přerušeném studiu se vrátila dálkově do školy, k tomu pracuje na benzínce a pečuje také o svá domácí zvířátka – černého kocoura velmi miluje, prý je to pán domu a ona s manželem jsou takoví „kocourovi sluhové“. To je vidět i na neuklizené podlaze, hosté si všimnou rozházeného steliva, granulí a chlupů. Barbora nepůsobí moc vyrovnaným dojmem, je hodně nervózní, přípravu večeře asi dost podcenila.

Kromě moučníku: svoji sladkou tečku si upekla už den předem, aby dobře ztuhla. Co si o tomto netradičním postupu s polotovary budou myslet hosté? Bára vsadila na českou kuchyni, ale protože nestíhá, bude podávat jídla na přeskáčku. Svoji hostinu začne netypicky úkolem týdne a polévkou, vývarem, ve kterém není žádné maso. Pak následuje zábava, protože na lince jsou při příchodu hostů ještě syrové kotlety i brambory! K malování čajových šálků, které si budou moci soupeři odnést domů jako suvenýr, dostanou krémový dort a kávičku.

Prostě blázinec! Kdyby se něco takového stalo Květě, tak by prý už dávno zkolabovala, ale Bára se zatím nehroutí a po dezertu podává odvážně předkrm – což je zapečená anglická brambora s česnekovým dipem, která navíc nikomu moc nechutná. Bude hlavní chod opravdu tím zlatým hřebem téhle poněkud bláznivé večeře? Jaká bude „pečeně z chlívku s domácími kroketami“, spojená s vyprávěním o hostitelčině nešťastné rodinné historii?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora,
v úterý 14.11. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 14.11. 2017 – Barbora:

Prostřeno – 14.11. 2017 – Barbora
Prostřeno – 14.11. 2017 – Barbora
Prostřeno – 14.11. 2017 – Barbora
Prostřeno – 14.11. 2017 – Barbora
Prostřeno – 14.11. 2017 – Barbora
Prostřeno – 14.11. 2017 – Barbora
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka