Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 14.10. 2016 - Jana - Praha

14. 10. 2016 | Poslední díl
V Praze se k prostřenému stolu sejdou čtyři ženy a jeden muž. Jak se bude cítit Jakub, až zjistí, že je u stolu jediným zástupcem silného pohlaví? Zprvu trochu nejistě, možná ale doufá, že zdánlivou nevýhodu obrátí ve svůj prospěch. Vyjde mu sázka na moderní kuchyni a nekonfliktní jednání? Soupeřky se liší nejen věkem, ale i kulinářskými zkušenostmi a povahou. Nejvíce na sebe upozorňuje paní Hana, která vaří jako první, pak kritizuje a ve finále se jí udělá tak špatně, že hostitelka Jana radši zavolá záchranku.

Hanka skončí v nemocnici, kdo zasedne na její místo u stolu? Kulinářsky je to týden, kdy se místo šťouchaných brambor vaří pro změnu knedlíky. Jednou budou dokonce i v polévce, kde nabydou jak v pohádce Hrnečku, vař! Své noky neuhlídá vysokoškolačka Kateřina. A všechny Pražáky bez rozdílu čeká exotický úkol týdne – japonské sushi. Nevšední bude i Janino páteční pštrosí menu. A v sobotu se pražská parta sejde znovu na Poslední večeři.

Prostřeno 14.10. 2016 - Jana - PrahaUkáže se, že ne všichni mají pro Hančin kolaps pochopení. Jana si myslí, že Hanka měla včas rozpoznat své možnosti. Jana s Hankou si tedy budou mít co vyříkávat. Eva konečně připraví romskou kuchyni, a jak dopadne reparát Katčiny polévky? Dojde ke smíření nesmiřitelných? Sledujte Prostřeno od začátku až do konce!

Prostřeno – 14.10. 2016 – Jana:


V pátek 14.10. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Jana (67). Páteční večeře u důchodkyně Jany proběhne netradičně a dost dramaticky. Jsme v Bohnicích, na areál léčebny hostitelka vidí ze svého balkonu, ale tam snad neskončí, i když ji čekají perné chvilky.

Ve svém bytě plném obrázků a květin, který sdílí se svým dvacetiletým leguánem, uvaří v pořadu Prostřeno s datem 14.10. 2016 nevšední menu ze zdravého pštrosího masa, které má skvělé dietetické účinky a připomíná hovězí. Pštros nebude snad jen v předkrmu, což je špenátová roláda, a samozřejmě ani v piškotovém dortíku s ovocem a šlehačkou.

Další děj předznamená bouřlivý výstřel špuntu od sektu, který hostitelku málem střelí do oka. Během předkrmu Hance, které není dobře, stoupne teplota na čtyřicítku, třese se a vypadá to, že zkolabuje. Je malátná a vzhledem k tomu, že je vážně nemocná, což ovšem soupeři až dosud nevěděli, hostitelka radši zavolá záchranku… Hanka jede do nemocnice, kdo ji zastoupí u stolu?

Všichni jsou v šoku, ale večeře musí pokračovat dál! Maminku vystřídá dcera, která nejí maso a kvůli hodnocení musí znovu ochutnat špenátovou, možná až moc česnekovou roládu. Polévka ze pštrosa v pořadu Prostřeno s datem 14.10. 2016 vypadá hezky, ale podle Evy to byla spíš jen „voda s masem“. Hlavní chod - „plněný pštros“ s opečenými brambory je chutný, ale kvůli sušené schwarzwaldské šunce přesolený. Klasický listový salát má „komunistickou zálivku

A protože Jana učí v pořadu Prostřeno s datem 14.10. 2016 děti výrobu keramiky, trochu plácání s hlínou dopřeje v rámci zábavy i svým hostům. Pro Jakuba to ale žádná zábava není. Přesto všechno je závěr večera, který Janě narušila Hančina indispozice, podle hostitelky nejzábavnější z celého týdne. U piškotového dortíku s ovocem a frappé už vládne uvolněná nálada.

Kdo to v Praze nakonec vyhraje? Sledujte pražské Prostřeno! Každý všední den na Primě v 17.50 a v sobotu také Prostřeno! - Poslední večeře v 17.35, kde si to hostitelé definitivně vyříkají.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana,
v pátek 14. 10. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pozerala som a je mi veľmi ľúto hanky.želám jej aby sa uzdravila z ťažkej choroby,ktorú dôverne poznám.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles