Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 14.1. 2015 - Klára

14. 01. 2015 | Poslední díl
V srdci republiky uvaří čtyři blondýny a jedna bruneta. Mladé ženy jsou vrstevnice, mohly by si tedy rozumět. Jak si sednou kadeřnice Eva a Zuzana, studující učitelka Klára, nezaměstnaná provozní Petra a Aneta na mateřské dovolené? Po pondělní seznamovací večeři se zatím nerýsuje žádná falešnice nebo příliš mlsná a vybíravá taktička. Úplná idylka…

Po vlastním úterním večírku se ale v kritičku promění dosud vzorná hostitelka Petra, což špatně nese Klára, která to schytá nejvíce. Právem? Možná je Petra, která nastavila laťku dost vysoko, jenom upřímná a náročná…

Prostřeno 29.1. 2014 - KláraGastronomicky dostanou velký prostor špenát a polévky z něj, dvakrát se bude v Praze a ve středních Čechách připravovat domácí paštika, chléb, zeleninová polévka a cheesecake. Povinný úkol týdne je v pořadu Prostřeno poněkud zlomyslný: Jak si dámy poradí se sójovým masem a jak ho zařadí do svých jídelníčků?

A skončíme přece jenom jako v pohádce – ohňostrojem. Sledujte další premiérové Prostřeno! Jak si povede pětka soutěživých amatérských kuchařek, které chtějí vyhrát 50 000 korun? To uvidíte v Prostřeno již tento týden!

Prostřeno 14.1. 2015 – Klára:


Ve středu 14.1. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno učitelka Klára (25). Kláře se včera zdála kachní prsa studená a dnes jí to Petra vrátí i s úroky. Sójové maso s kuskusem je dobrý nápad, ale ještě by to chtělo okořenit. Uprostřed týdne v pořadu Prostřeno proběhne souboj dvou koláčů cheesecake. Dnes bez kokosu, ale i bez formy, protože Kláře nepečený moučník neztuhne.

Vepřové s křenem a jablky je trochu risk, pokud přijdou hosté, kteří nemusí maso v kombinaci s ovocem, ani štiplavý křen, bude to propadák. Klára v pořadu Prostřeno s datem 14.1. 2015 pláče, už když křen strouhá, je to předtucha věcí příštích?

Zatím holkám přeje: vepřová krkovice pomazaná mascarpone je plněná slaninou a zapečená se šlehačkou, ať mají soupeřky dietu! Klára miluje špenát a smetanu, ale její špenátovou polévku shledají ostatní řídkou, chutná snad jen Evě.

Klára je v pořadu Prostřeno s datem 14.1. 2015 je nervózní, k tomu se ošklivě řízne. Nesnáší kritiku, štěstí jí moc nepřeje a servírování a prezentace jídla také nepatří k jejím silným stránkám. Chválu sklidí za závěrečné „ovocné orgie“ kolem odšťavňovače - výroba zdravých koktejlů kolegyně naštěstí baví.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Klára,
ve středu 14.1. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Oblíbený pořad v mnoha rodinách.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles