Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 13.8. 2015 - David

13. 08. 2015 | Poslední díl
Že pýcha předchází pád, se ví už dlouho. Věra, poslední soutěžící z Prahy, na to ale zapomněla. Také se říká, že lež má krátké nohy. Když jste ale dostatečně přesvědčiví jako bude v pořadu Prostřeno David, leccos vám projde.

Těším se, že se bude kritizovat, proto jsem se přihlásil. Nechci, abychom se plácali po zádech a říkali si, jak to máme dobrý,“ říká největší hráč. David o sobě rovnou prohlásí, že je taktik. Největším kritikem je Věra. „Ty ataky jsou nepříjemný, ale nemůžu říct, že bych se z toho úplně rozklepala,“ říká vyrovnaná Silva, která do konfrontace s Věrou radši ani nejde.

Prostřeno 10.10. 2013 - DavidVěra hledá v pořadu Prostřeno chyby i tam, kde nejsou. Šťourá, rýpe, prostě si koleduje. Nakonec si vytáhne černého Petra. Její finále je výbuch, naprostá katastrofa! Na povinný úkol – jídlo z italské kuchyně – musí rezignovat. Nestačí jí síly dokonce ani na vlastní předkrm a zábavu. Absolutně nestíhá, soupeři si prostřou sami. Ostatně – vše uvidíte v napínavém Prostřeno! z Prahy.

Prostřeno – 13.8. 2015 – David:


Ve čtvrtek 13.8. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno velký hráč David (27).
Nejmladší David, který vypadá spíš jako Goliáš, je velký ctitel jídla. „Neumím vůbec vařit,“ přiznává v pořadu Prostřeno s datem 13.8. 2015 však tento vedoucí právního oddělení na katastrálním úřadě.

Moje jediná šance je taktizovat. Je to přece hra,“ netají se David. Prostřeno je oblíbeným pořadem tohoto pravidelného televizního diváka, který si chce na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to je. „Hosti budou zaražený, jak je to tu prázdný,“ předpokládá David o svém krčském bytě, ale ženám se jeho minimalistický byt líbí.

Naštěstí v něm má počítač, takže na internetu zjistí, že jeho povinný úkol „melkanzane griglate“ jsou grilované lilky. A že pěkně korespondují s jeho hlavním chodem. David v pořadu Prostřeno s datem 13.8. 2015 uvaří zeleninu, i když ji nemá rád. Jenže v Řecku u sestřenice mu tohle zapečené vegetariánské jídlo z lilku, tří druhů paprik a cibule chutnalo.

A na závěr přijde „orgasmus“. Budou hosté hotoví z ananasové buchty? Předkrm ohodnotili jako pohádku. Mozzarella obalená v parmské šunce a zapečená na grilu se zkrátka chytla. David ale podvádí! Zavářku do kuřecí polévky koupil, kupovaný dresink na salát vydává za vlastní a zapře i vývar z kostky.

A ještě se v pořadu Prostřeno s datem 13.8. 2015 chlubí:
„Dnes jsem vařil poprvé a žádný problém. Nevím, co s tím všichni tak nadělají…“ Spoléhá na vítězství, přitom mu prý o peníze nejde, výhru chce dát na vozík pro invalidního kamaráda.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel David,
ve čtvrtek 13.8. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek