Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 13.6. 2014 - Aleš

13. 06. 2014 | Poslední díl
Ve Slezsku a Frýdku-Místku se v pořadu Prostřeno pětkrát vařily vývary, pětkrát se peklo suflé a jednou chobotnice. Co dopadlo nejhůře? Těžký úkol týdne! Čtyři ženy a jeden muž budou na severu Moravy dalšími účastníky soutěže amatérských kuchařů o 50 000 korun.

Dvě zkušené a dvě mladé hostitelky by uvítaly více mužů, musí se ale spokojit s Alešem, který je z toho trošku nesvůj. Svěží vítr krotkým jídelníčkům vdechne hned v pondělí Martina a její hlavní chod, chobotnice na víně. Vždyť víme, že jedním z největších strašáků bývají mořské potvory, tak uvidíme, s jakou chutí se soupeři, kteří občas volají po neznámých specialitách, dají do chapadel velkého hlavonožce.

Prostřeno 13.6. 2014 - AlešVe čtvrtek se bude podávat asijská kuchyně, do které se pustí mladá poloviční Vietnamka Lucie. Vietnamské vaření je momentálně v kurzu, bude to však platit i v Moravskoslezském kraji? I tentokrát bude oříškem (spíš ořechem) úkol týdne – suflé. Vždyť někdo ani neví, co suflé je. Tento vzdušný nákyp je pekelnou výzvou i pro zkušené kuchaře, lehce nadýchaný dezert je považován za triumf francouzské cukrařiny.

Aby suflé nevyběhlo moc ani málo, je důležitý poměr surovin, správná teplota a čas, kvalitní trouba a vhodné formičky. Chce to dobře ušlehaný sníh a cvik - ten ale naši soutěžící nemají. Kdo bude nejlepší? A kdo zvládne nejlépe celý večírek? Nebo na tom až tolik nezáleží? Sledujte další premiérové Prostřeno na Primě!

Prostřeno – 13.6. 2014 – Aleš:


V pátek 13.6. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno kliďas Aleš (33). Jediný muž týdne je pro ženy zatím tak trochu záhada. Ze zprvu mlčenlivého a poněkud flegmatického posunovače na dráze se v průběhu týdne vyklube glosátor i taktik, který by chtěl ve finále pořadu Prostřeno s datem 13.6. 2014 uspět co nejlépe. A předpoklady pro to má.

V udržovaném domě, kde bydlí Aleš po rozvodu s rodiči, je perfektně uklizeno, jeho menu obsahuje všeobecně oblíbenou vepřovou panenku, dokonce v kabátku a se šťouchanými brambory. Jen to, že jde o pátý vývar týdne a banánů už bylo taky dost, to trochu kazí.

Ve finále pořadu Prostřeno s datem 13.6. 2014, zdá se, má odpůrce syrové cibule své fandy i nepřátele, nabroušená je po včerejšku Lucka. Oplatí Alešovi stejnou mincí? Bude to ještě pěkně napínavé, protože i lákavě naservírovaný předkrm s uzeným lososem, kterého zase pro změnu nejí Zdenka, sklidí nějakou tu kritiku.

Měl si snad rybář Aleš v pořadu Prostřeno s datem 13.6. 2014 opravdu vyudit lososa sám? Zábavu s héliem a jazykolamy považuje hostitel za nejpovedenější taškařici týdne, jenže soupeřky to mohou vidět jinak. Jak to dopadne v Dolní Lutyni? Zajímavě, uvidíte!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Aleš,
v pátek 13.6. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 13.6. 2014 - Aleš:

Prostřeno 13.6. 2014 - Aleš
Prostřeno 13.6. 2014 - Aleš
Prostřeno 13.6. 2014 - Aleš
Prostřeno 13.6. 2014 - Aleš
Prostřeno 13.6. 2014 - Aleš
Prostřeno 13.6. 2014 - Aleš
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles