Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 13.6. 2014 - Aleš

13. 06. 2014 | Poslední díl
Ve Slezsku a Frýdku-Místku se v pořadu Prostřeno pětkrát vařily vývary, pětkrát se peklo suflé a jednou chobotnice. Co dopadlo nejhůře? Těžký úkol týdne! Čtyři ženy a jeden muž budou na severu Moravy dalšími účastníky soutěže amatérských kuchařů o 50 000 korun.

Dvě zkušené a dvě mladé hostitelky by uvítaly více mužů, musí se ale spokojit s Alešem, který je z toho trošku nesvůj. Svěží vítr krotkým jídelníčkům vdechne hned v pondělí Martina a její hlavní chod, chobotnice na víně. Vždyť víme, že jedním z největších strašáků bývají mořské potvory, tak uvidíme, s jakou chutí se soupeři, kteří občas volají po neznámých specialitách, dají do chapadel velkého hlavonožce.

Prostřeno 13.6. 2014 - AlešVe čtvrtek se bude podávat asijská kuchyně, do které se pustí mladá poloviční Vietnamka Lucie. Vietnamské vaření je momentálně v kurzu, bude to však platit i v Moravskoslezském kraji? I tentokrát bude oříškem (spíš ořechem) úkol týdne – suflé. Vždyť někdo ani neví, co suflé je. Tento vzdušný nákyp je pekelnou výzvou i pro zkušené kuchaře, lehce nadýchaný dezert je považován za triumf francouzské cukrařiny.

Aby suflé nevyběhlo moc ani málo, je důležitý poměr surovin, správná teplota a čas, kvalitní trouba a vhodné formičky. Chce to dobře ušlehaný sníh a cvik - ten ale naši soutěžící nemají. Kdo bude nejlepší? A kdo zvládne nejlépe celý večírek? Nebo na tom až tolik nezáleží? Sledujte další premiérové Prostřeno na Primě!

Prostřeno – 13.6. 2014 – Aleš:


V pátek 13.6. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno kliďas Aleš (33). Jediný muž týdne je pro ženy zatím tak trochu záhada. Ze zprvu mlčenlivého a poněkud flegmatického posunovače na dráze se v průběhu týdne vyklube glosátor i taktik, který by chtěl ve finále pořadu Prostřeno s datem 13.6. 2014 uspět co nejlépe. A předpoklady pro to má.

V udržovaném domě, kde bydlí Aleš po rozvodu s rodiči, je perfektně uklizeno, jeho menu obsahuje všeobecně oblíbenou vepřovou panenku, dokonce v kabátku a se šťouchanými brambory. Jen to, že jde o pátý vývar týdne a banánů už bylo taky dost, to trochu kazí.

Ve finále pořadu Prostřeno s datem 13.6. 2014, zdá se, má odpůrce syrové cibule své fandy i nepřátele, nabroušená je po včerejšku Lucka. Oplatí Alešovi stejnou mincí? Bude to ještě pěkně napínavé, protože i lákavě naservírovaný předkrm s uzeným lososem, kterého zase pro změnu nejí Zdenka, sklidí nějakou tu kritiku.

Měl si snad rybář Aleš v pořadu Prostřeno s datem 13.6. 2014 opravdu vyudit lososa sám? Zábavu s héliem a jazykolamy považuje hostitel za nejpovedenější taškařici týdne, jenže soupeřky to mohou vidět jinak. Jak to dopadne v Dolní Lutyni? Zajímavě, uvidíte!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Aleš,
v pátek 13.6. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 13.6. 2014 - Aleš:

Prostřeno 13.6. 2014 - Aleš
Prostřeno 13.6. 2014 - Aleš
Prostřeno 13.6. 2014 - Aleš
Prostřeno 13.6. 2014 - Aleš
Prostřeno 13.6. 2014 - Aleš
Prostřeno 13.6. 2014 - Aleš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !