Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13.5. 2019 – Gabriela

13. 05. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se na týden usídlí v srdci republiky v Praze a jednou i na venkově ve středních Čechách. V boji o titul o nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun budou ženy ve velké převaze - čtyři ku jedinému muži. A že se sejde temperamentní a šikovná sestava, u stolu budou hned dvě Kateřiny.

Nebude se tolika žen Daniel bát? Ten spoléhá na své steaky z kvalitního hovězího, maso ale moc nemusí důchodkyně Anna. Hlavně to z domácího chovu jí nedělá dobře. A jak si soutěžící poradí s batáty, nevšedním úkolem týdne? Ty všude nemají a mnoha lidem sladké brambory nijak zvlášť nejedou. Budou Středočeši poctiví a nápadití a zařadí batáty do svých jídelníčků?

Prostřeno – 13.5. 2019 – GabrielaDaniel musí své chipsy smažit dvakrát, pak ale rychle zmizí ze stolu… A proč se omluví Anně a proč se ve finále citlivá Kateřina rozpláče? Sledujte další premiérové Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to! A opět nezapomeňte hlasováním podpořit svého favorita! Vždyť deset tisíc korun můžete vyhrát také vy!

Prostřeno – 13.5. 2019 – Gabriela:


V pondělí 13.5. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno maminka dvojčátek Gabriela (34). U první hostitelky, žižkovské patriotky Gábiny, se návštěva v jejím zajímavě řešeném a prostorném bytě cítí od začátku dobře. Maminka dvojčat pracovala v cestovním ruchu a ráda by se na svou pozici zase vrátila, teď se ale plně věnuje rodině, protože její dva šestnáctiměsíční kluci jí dávají zabrat.

Gábina ale taky moc ráda vaří, což jí samozřejmě hostitelskou roli usnadní. Je vidět, že je v kuchyni, kde má všelijaké zajímavé přístroje, jako doma. Inspiraci pro své vaření získala na svých cestách, služebních i soukromých. V Barceloně poznala svého německého manžela, v Tyrolsku, odkud pochází recept na chutné předkrmové špenátové knedlíky s máslem a parmazánem, má strýčka.

Úkol týdne hostitelku trochu zaskočí, batáty ve spíži sice nemá, ale nechá si pro ně poslat a celkem nenápadně je zařadí do svého mezinárodního menu, kde už má bramborovou kaši jako přílohu ke kuřeti v burgundském stylu na kořenové zelenině a červeném víně. Pappa al pomodoro je italská rajčatová polévka, nevšedně zahuštěná bílým chlebem, kam se snažila Gabriela dát vše nejlepší, co kdy z podobných polévek ochutnala.

Bez chuti tedy ani druhý chod rozhodně není, i když ne každý nad tomatovou polévkou zaplesá. Sama hostitelka je ale nadšená ze své sladké tečky, což je francouzský čokoládový krém s ovocným pyré, který se jí povedl na jedničku. Gabriela nešetří na surovinách, v dezertu je také mango. Poslední chod je povedený, ostatně jako celý první večer, který všechny příjemně překvapil. Pondělí je velmi slibné, takže jestli to takhle půjde dál, bude to další vydařený týden.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Gabriela, v pondělí 13. 5. 2019 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13.5. 2019 – Gabriela:

Prostřeno – 13.5. 2019 – Gabriela
Prostřeno – 13.5. 2019 – Gabriela
Prostřeno – 13.5. 2019 – Gabriela
Prostřeno – 13.5. 2019 – Gabriela
Prostřeno – 13.5. 2019 – Gabriela
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka