Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13.4. 2018 – Hana

13. 04. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! po delší době zavítá do Pardubického kraje. Hlavní šedesátitisícovou výhru si tam budou chtít vyvařit tři ženy a dva muži. Ukáže se, že tento týden se bude hodně mluvit a nejvíc bude slyšet Jirku. Ten už v pořadu Prostřeno! před lety vařil – a neuspěl. Teď by chtěl svou reputaci napravit a své soupeře získat arabskou kuchyní. Jak se mu to povede?

Druhý muž týdne Tomáš si na „stará kolena“ pořídil tři malé děti. Nebydlí úplně komfortně a výhra by se mu jistě hodila, stejně jako motorkářce Hance, která se rozvádí, nebo Katce na mateřské dovolené. I dál se bude bojovat hlavně snahou o nejlepší menu a pobavení soupeřů. Tentokrát půjde o klasičtější pokrmy, hodně se bude podávat vepřové maso, které bude na hlavní chod hned třikrát.

Prostřeno – 13.4. 2018 – HanaA třikrát se hostitelé také pokusí své soupeře zaujmout a pobavit různými znalostními testy. A nejen to – jednou budou při konzumaci moučníku dokonce přepadeni zloději! Úkolem týdne budou všelijaké placky a placičky, ale pozor – nikoliv bramborové!

Je tudíž třeba zariskovat a povzbudit vlastní fantazii. Kdo ze soutěžících uspořádá nejlepší večírek? A kdo získá největší sympatie diváků a tím si vylepší domácí rozpočet o 10 tisíc korun? To teprve uvidíme. Dívejte se každý všední den na Prostřeno! a hlasujte! I vy můžete získat odměnu deset tisíc!

Prostřeno – 13.4. 2018 – Hana:


V pátek  13.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno geografka, rockerka a motorkářka Hana (35). Potetovaná Hanka je odvážná nejen svými koníčky, ale i tím, že do menu zařadí suroviny, s nimiž může docela narazit – houby, ryby i zvěřinu. Houby jsou stejně jako včera i v předkrmu – jde o závin s hříbky, šunkou a nivou. Největším riskem je druhý chod – opravdová rybí polévka z kapřích hlav, jak ji známe z vánoční tabule. Je to neotřelá volba, vždyť rybí polévku si často nedají na Ježíška ani ti, co smaženého kapra pak rádi snědí.

Jak dopadne Hanka? Překvapivě dobře, navíc je to velmi pozorná hostitelka, která myslí na všechny, takže Katce, která nesmí ryby, udělá náhradní kuřecí vývar, a Báře s lehkou celiakií zase připraví zvláštní krutony i knedlíky. Tím se jí vaření samozřejmě poněkud zkomplikuje a čas letí. Navíc se zdrží i tím, že pokazí karlovarský knedlík ke své srnčí svíčkové s brusinkami. Hanka to nevzdá a uplácá knedlíky nové, ty první se rozvařily tak, že skončily v toaletní míse.

Omáčka k jelenovi se trochu srazila, ale jinak je to chutný hlavní chod. A zvěřina je třeba pro Kateřinu zajímavá životní premiéra. Zajímavý je i poslední jogurtový dortík, domácí jogurt si totiž hostitelka vyrábí sama. A co Hanku ještě zdrží, a navíc také pěkně naštve? Vánoční dárek, nový tyčový mixér, se jí rozbije, ledva ho vyndá z krabice. A zrovna když ho nejvíc potřebuje. To je fakt pech! Přesto Hanka vydrží být příjemnou hostitelkou s promyšlenou i legrační zábavou. Hosty překvapí, když je u dezertu přepadnou loupežníci…

Kdo to nakonec v Pardubickém kraji vyhraje? Využije někdo během poslední večeře příležitost probrat, co ho trápí? A jak dopadne Jirka, který tento týden skládal reparát? Sledujte Prostřeno! každý všední den v 17.50 a hlasujte!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Hana,
v pátek 13.4. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13.4. 2018 – Hana:

Prostřeno – 13.4. 2018 – Hana
Prostřeno – 13.4. 2018 – Hana
Prostřeno – 13.4. 2018 – Hana
Prostřeno – 13.4. 2018 – Hana
Prostřeno – 13.4. 2018 – Hana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !