Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13.4. 2017 – Martin

13. 04. 2017 | Poslední díl
V Moravskoslezském kraji uvaří během velikonočního týdne tři muži a dvě ženy a bude to pestrá i veselá parta. Jako živá voda v ní působí zejména poslední hostitelka, výrazná bruneta Renáta, která už má s televizní kamerou bohaté zkušenosti. Na jejím vystupování je to znát, přestože od jejího účinkování v reality show Vyvolení 3, kde skončila druhá, a v pořadu Jste to, co jíte, uplynul už nějaký čas.

Renáta jen doufá, že ji kolegové hned nepoznají. Bojí se totiž, že by jí její televizní zkušenost v očích soupeřů moc neprospěla a bodovali by ji níže. Dva ze tří vařících mužů žijí s partnery a právě tihle dva se moc nemusí a úplně si nesednou. Ovšem nálada se v průběhu velikonočního moravskoslezského týdne spíš zlepšuje a atmosféra se projasňuje.

Prostřeno – 13.4. 2017 – MartinVše vyvrcholí pyžamovým večírkem se závěrečnou šupačkou u Renáty, která umí překvapit. A co dostanou soutěžící za úkol týdne? Kvasnice, aby upekli pokud možno ukázkový velikonoční mazanec. Jak se jim to povede a kdo to na severu Moravy tentokrát vyhraje, uvidíte, pokud si nenecháte ujít další týden s oblíbenou show Prostřeno!

Prostřeno – 13.4. 2017 – Martin:


Ve čtvrtek 13.4. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Martin (27). Čtvrtý hostitel vaření miluje a také by rád zvítězil a za vyhrané peníze nakoupil výbavičku pro svého očekávaného potomka. Martina ale ovládne nervozita a zbytek snahy zhatí časový skluz. Už úvodní kachní paštika hostitele pěkně potrápí, restovaná játra se připálí a Martin musí vyvinout docela úsilí, aby chuť paštiky aspoň částečně napravil.

Mrkvová polévka se zázvorem a pomerančem je pro někoho hodně zvláštní, pro někoho zajímavá a inspirativní, pro Renátu chutná jako svíčková. Na panenku se sušenými rajčaty se dlouho čeká, hosté popíjejí víno a Petr si myslí, že se ve čtvrtek večer „spíš ožere, než nažere“. Martin tuší, že tohle už prostě moc dobře nedopadne a jak spěchá, na stůl přinese k hlavnímu chodu ještě syrové gratinované brambory.

A jak dopadne jeho ambiciózní „čokoládovo-jahodový dortík s vanilkovým krémem z mascarpone a malinovým coulis“? Nic moc, přestože mu zabral hodně času, byla to piplačka, avšak ve výsledku prý suchá. A úkol týdne? Mazanec je už spíš součástí zábavy. Ale ta se i s výzvou moc povedla. Martin své fiasko bere jako nadšený sportovec sportovně a uspořádá soutěž: Kdo si na sebe nejrychleji oblékne jeho hokejový dres?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin,
ve čtvrtek 13.4. 2017 od 17.35 na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13.4. 2017 – Martin:

Prostřeno – 13.4. 2017 – Martin
Prostřeno – 13.4. 2017 – Martin
Prostřeno – 13.4. 2017 – Martin
Prostřeno – 13.4. 2017 – Martin
Prostřeno – 13.4. 2017 – Martin
Prostřeno – 13.4. 2017 – Martin
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda