Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim

13. 03. 2018 | Poslední díl
V srdci republiky se sejde zajímavá parta. Zdánlivě by mohla být zdrojem mnoha konfliktů, ale nastane mnohem lepší extrém: nikdo se hádat nebude a ani nechce! A že by mohli… Jde totiž o čtyři muže a jedinou ženu. Tři mladé muže, jednoho padesátníka původem ze Slovenska a jedinou ženu a zároveň nejstarší účastnici. Důchodkyně Maruška už oslavila sedmdesáté narozeniny. Tato pražská a středočeská sešlost má ještě jednu zajímavou raritu.

Pánové by měli zabodovat s bábovkou, což není úplně snadný úkol týdne. Dají to, nebo se zachovají jako bábovky? Nevykašlou se na to, dokonce to celkem zvládnou! A Marie upeče experiment – slanou bábovku, ochucenou jako šumavský bramborák lidově zvaný bác. Jediná žena u stolu září a baví pánskou společnost svými historkami, které se zčásti vážou k jejímu menu.

Prostřeno – 13.3. 2018 – RadimJak se bude mezi mnohem mladšími muži cítit jediná dáma? Dokáže se v pánské společnosti prosadit? Kdo si nakonec odnese hlavní výhru 60 tisíc korun? A kdo bude nejsympatičtější divákům a získá odměnu 10 tisíc korun? Zcela určitě se ale ze stejné částky bude radovat i jeden z hlasujících diváků. Sledujte Prostřeno! a bodujte!

Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim:


V úterý 13.3. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno obchodník Radim (30). A to není žádná náhoda, protože Radim usiloval o vstup do francouzské legie. Nakonec neuspěl ani v naší armádě, protože měl v dětství diagnostikovanou celiakii. Ta mu sice zatím žádné problémy nedělá, ale aspoň jeho čokoládový dort s omáčkou z lesního ovoce a šlehačkou bude bezlepkový (a výborný). Není v něm totiž žádná mouka.

Ale nepředbíhejme, celé Radimovo menu vzbudilo u soupeřů velké očekávání - a právem. Na úvod je opečený sýr halloumi na cuketovém polštářku s bagetkou a brusinkami, předkrm je dobře chuťově sladěný, lehký i zajímavý. Řecký sýr, ideální na grilování, každý nezná. Radimovi se povede i cibulačka, hutná tak akorát, pěkně karamelově zabarvená a chutná. Nejvíce si sympatický hostitel vyhraje s hlavním chodem, králičí roládě s bramborovo-hráškovým pyré a pečenými rajčátky.

Roládu z králíka Radim naplnil fáší z králičího masa, je obalená slaninou a hermeticky uzavřená v alobalu, aby králík nebyl suchý. Kvůli tomu se ale z králíka nevypeče žádná chutná šťáva a ta nakonec v jídle s kaší chybí. Jak si Radim poradí s dalším pečeným dezertem, čokoládovým dortem s omáčkou z lesního ovoce a šlehačkou, a ještě s povinnou bábovkou? Lépe než včera Kuba? Mladší kolega v úterý ocení zábavu; miluje svoji vanu, kde prý dokáže strávit celé hodiny, a u Radima si může s ostatními vytvořit vlastní aromatickou koupelovou sůl s bylinkami.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Radim,
v úterý 13.3. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim:

Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim
Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim
Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim
Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim
Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim
Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles