Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim

13. 03. 2018 | Poslední díl
V srdci republiky se sejde zajímavá parta. Zdánlivě by mohla být zdrojem mnoha konfliktů, ale nastane mnohem lepší extrém: nikdo se hádat nebude a ani nechce! A že by mohli… Jde totiž o čtyři muže a jedinou ženu. Tři mladé muže, jednoho padesátníka původem ze Slovenska a jedinou ženu a zároveň nejstarší účastnici. Důchodkyně Maruška už oslavila sedmdesáté narozeniny. Tato pražská a středočeská sešlost má ještě jednu zajímavou raritu.

Pánové by měli zabodovat s bábovkou, což není úplně snadný úkol týdne. Dají to, nebo se zachovají jako bábovky? Nevykašlou se na to, dokonce to celkem zvládnou! A Marie upeče experiment – slanou bábovku, ochucenou jako šumavský bramborák lidově zvaný bác. Jediná žena u stolu září a baví pánskou společnost svými historkami, které se zčásti vážou k jejímu menu.

Prostřeno – 13.3. 2018 – RadimJak se bude mezi mnohem mladšími muži cítit jediná dáma? Dokáže se v pánské společnosti prosadit? Kdo si nakonec odnese hlavní výhru 60 tisíc korun? A kdo bude nejsympatičtější divákům a získá odměnu 10 tisíc korun? Zcela určitě se ale ze stejné částky bude radovat i jeden z hlasujících diváků. Sledujte Prostřeno! a bodujte!

Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim:


V úterý 13.3. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno obchodník Radim (30). A to není žádná náhoda, protože Radim usiloval o vstup do francouzské legie. Nakonec neuspěl ani v naší armádě, protože měl v dětství diagnostikovanou celiakii. Ta mu sice zatím žádné problémy nedělá, ale aspoň jeho čokoládový dort s omáčkou z lesního ovoce a šlehačkou bude bezlepkový (a výborný). Není v něm totiž žádná mouka.

Ale nepředbíhejme, celé Radimovo menu vzbudilo u soupeřů velké očekávání - a právem. Na úvod je opečený sýr halloumi na cuketovém polštářku s bagetkou a brusinkami, předkrm je dobře chuťově sladěný, lehký i zajímavý. Řecký sýr, ideální na grilování, každý nezná. Radimovi se povede i cibulačka, hutná tak akorát, pěkně karamelově zabarvená a chutná. Nejvíce si sympatický hostitel vyhraje s hlavním chodem, králičí roládě s bramborovo-hráškovým pyré a pečenými rajčátky.

Roládu z králíka Radim naplnil fáší z králičího masa, je obalená slaninou a hermeticky uzavřená v alobalu, aby králík nebyl suchý. Kvůli tomu se ale z králíka nevypeče žádná chutná šťáva a ta nakonec v jídle s kaší chybí. Jak si Radim poradí s dalším pečeným dezertem, čokoládovým dortem s omáčkou z lesního ovoce a šlehačkou, a ještě s povinnou bábovkou? Lépe než včera Kuba? Mladší kolega v úterý ocení zábavu; miluje svoji vanu, kde prý dokáže strávit celé hodiny, a u Radima si může s ostatními vytvořit vlastní aromatickou koupelovou sůl s bylinkami.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Radim,
v úterý 13.3. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim:

Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim
Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim
Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim
Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim
Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim
Prostřeno – 13.3. 2018 – Radim
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík