Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 13 2. 2020 – Bohuslava

13. 02. 2020 | Poslední díl
Na co se můžeme těšit v dalším speciálu kulinářsko-hostitelské show Prostřeno? Na prima pohodovou partu amatérských kuchařů a seznamku pěti osamělých srdcí, kde budou muži v mírné převaze. A téma potvrdí i úkol týdne – soutěžící mají připravit „HEISSE LIEBE“ tedy „horkou lásku“ - horké maliny se zmrzlinou.

Hosté si mohou navzájem předávat vzkazy a ukládat je do speciální krabice. Kdo dostane nejvíc laskavých pozdravů a vzkazů? A kdo nejlépe uvaří a své kolegy pohostí? Na koho zamíří Amorův šíp? Sledujte Prostřeno! až do konce a dozvíte se to! A pokud vám někdo z účastníků padne do oka, neostýchejte se a ozvěte se mu! Dejte lásce šanci!

Prostřeno – 13 2. 2020 – Bohuslava:


Prostřeno – 13 2. 2020 – BohuslavaVe čtvrtek 13.2. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno Bohuslava (40) z call centra. Druhá ze soutěžících žen vaří u dcery, ale žije v Teplicích s přítelem, se kterým se před nedávnem rozešla, aby se mezitím dali opět dohromady. Cože? To Bohunku sice poněkud diskvalifikuje z okruhu adeptek na případné randění, a pokud si na ni dělal Pavel zálusk, tak má asi smůlu. Ovšem v kuchyni si třetí hostitelka vede skvěle a hosté se u ní pořádně nabaští.

V dceřině velkém bytě v provensálském stylu se Bohuslava pohybuje jako doma a v kuchyni to zná jak své boty. Tak snad tolik nevadí, že do pořadu šla jako single a už to neplatí, když jako šikovná kuchařka a pozorná hostitelka velmi příjemně překvapí. A nijak si své vaření neulehčuje. Bohuslava uhněte hned několik druhů těst. První bude na lokše, které doprovodí paštiku z kuřecích jater s mandlemi. Lokše zná dobře nejen Slávek, ale i Petra, která má také příbuzné na Slovensku. Druhé těsto umíchá na krupicové nočky do chutného vývaru, zavářka se ale jako jediná Bohuslavě nepovedla.

Zajímavý je hlavní chod, kde se rozhodla předem naložit, zkombinovat a pak společně upéct kachní a kuřecí stehna na medu a černém pivu se špekovými a bramborovými knedlíky. K hlavnímu chodu nabídne Bohunka pivečko, čímž si určitě šplhne. A nakonec budou ještě sladké mini dortíčky vtipně spojené s úkolem týdne. I zábavu má Bohunka promyšlenou do puntíku. Zorganizuje společné focení na památku, při kterém se všichni zasmějí. Ostatně uvolněná nálada provází celý čtvrteční večer, byť hostitelka nevaří doma a soupeře mohla svým přiznáním šokovat.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Bohuslava, ve čtvrtek 13.2. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13 2. 2020 – Bohuslava:

Prostřeno – 13 2. 2020 – Bohuslava
Prostřeno – 13 2. 2020 – Bohuslava
Prostřeno – 13 2. 2020 – Bohuslava
Prostřeno – 13 2. 2020 – Bohuslava
Prostřeno – 13 2. 2020 – Bohuslava
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !