Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 13.2. 2017 - Jana – Olomoucký kraj

13. 02. 2017 | Poslední díl
Olomoucký týden, kde je převaha žen, začne poklidně, příjemně a přátelsky. Jediný muž týdne Jaroslav náladu určitě nezkazí, spíš naopak, stará se o zábavu a mezi ženami si to docela užívá. Prudké ochlazení přijde ve čtvrtek, kdy vaří servírka Renata. Paradoxně nepokazí jídlo, vaří moc dobře, ale ne doma a hosty nechá prohlédnout svoje bydlení, kde praskla voda.

Soupeři jí řeknou, co si o jejím bydlení myslí, a je oheň a střeše. Renata ztratí náladu, dokonce nakonec ani nepodá soupeřkám ruku, což Drahuše považuje za neslušné chování. Škoda jinak dobrého a zábavného týdne, plného chutného jídla i sladkostí, zábavných výzev a palačinkového úkolu týdne, o který se bude losovat. Kdo si odnese výhru 60.000 korun? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno 13.2. 2017 - Jana – Olomoucký kraj:


Prostřeno 13.2. 2017 - Jana – Olomoucký krajV pondělí 13.2. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno mladá maminka Jana (23). První zastávkou týdne z Olomouckého kraje bude Prostějov. Blondýnka Jana, toho času na mateřské, pozve své zatím neznámé hosty do naklizeného bytu v paneláku, kde má svůj růžový pokojíček její dcera Nelinka. Jana Pečínková, co ráda peče, si připravila mezinárodní moderní menu bez polévky, zato se dvěma předkrmy.

Když se jí při vaření vloudí nějaká chybička, Jana zůstane v klidu a směje se sama sobě jako malá holka. Ale těch chyb není moc, Jana spíš příjemně překvapit. Hostitelka je to pozorná a přes své mládí i dobrá kuchařka. Hosté si pochutnají už na předkrmu, slaném koláči s parmskou šunkou, což je v podstatě francouzský quiche.

Zajímavá je kombinace druhého, teplého předkrmu – pečeného kachního stehna se švestkou ve slanině a s polníčkem. Ukáže se, že kdo opravdu nemusí zelené lupení, to je Jaroslav, jediný muž u stolu. Podzimní kotleta na hlavní chod je jehněčí, to je překvapení, k tomu bude chutně upravená kořenová zelenina a batátové pyré.

Tahle nasládlá příloha nejvíce chutnala nejmladší Veronice, ostatní ho jedli spíše ze zvědavosti i s rozpaky. Nejvíce ovací asi sklidil piškotový dezert s kávičkou – vyvážený a lehký, horší už to bylo s vylosovaným úkolem týdne. Hostitelka má ale pro všechny ještě jedno velké poslední - projížďku limuzínou nočním Prostějovem!
 

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana,
v pondělí 13. 2. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !