Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 13.2. 2013 – Karolína

13. 02. 2013 | Poslední díl
Tři muži a dvě mladé ženy se postarají v Praze a okolí o pokračování pořadu Prostřeno! Vyjde jim začátek a závěr týdne, nabídnou i jeden nevšední večírek. Co se vyklube z upovídaného Erika a zakřiknutého Matěje?

Jak to vypadá, když se podává netradiční hostina s velkými ambicemi? Její organizátor Matěj má citlivou duši, oko a vkus umělce a velmi netradiční přístup k vaření. Soupeři žasnou a na čtvrteční večer hned tak nezapomenou. To světoběžník a fanfarón Erik společnost spíš baví a uvaří „levou zadní“.

Prostřeno 13.2. 2013 – KarolínaGurmán Jarda má jídlo a společnost upřímně rád, s masem se přímo mazlí. Pražákům je hej a cítí se u něj jako doma. Nikdo není velký taktik či protiva, nikdo se nepovyšuje a nikdo se nepohoršuje ani nenimrá v jídle. Těšte se proto na tolerantní partu i kuchařskou inspiraci v srdci Čech v obvyklém podvečerním čase na Prima family a sledujte Prostřeno!

Prostřeno 13.2. 2013 – Karolína:


Ve středu 13.2. 2013 v pořadu Prostřeno uvaří maminka Karolína (24).
„Určitě bych chtěla vyhrát, s tím jdu do pořadu,“ netají se hezká Karolína, která má ale smůlu. Zamlklá Karolína je v pořadu Prostřeno nervózní, nevaří v domácím prostředí, nýbrž v polních podmínkách u kamaráda.

Stísněný interiér sehraje svou roli, stejně jako cizí kuchyně, kde chybí spousta věcí. Karolína chce zabodovat českou klasikou, polévkou z vepřových kostí s vlastními nudlemi a moravským vrabcem se dvěma druhy knedlíků, bílým a červeným zelím a dušeným špenátem. Bohužel je úvod rozpačitý: šopský salát se musí obejít bez balkánského sýra, na který Karolína ve středu 13.2. 2013 zapomněla.

Když jsem jedl předkrm, tak jsem si říkal, co nás dneska ještě čeká,“ přiznává se u stolu Matěj. Vychladlé bramborové knedlíky neviděly sůl, moravský vrabec je pro Erika příliš mastný, zato pro Matěje je to „lepší než ze školní jídelny“.

Na pivo Karolína nezapomněla, ale z nervozity ho skoro zapomene nabídnout. Závěrečný „čokoládový sen“ je nejpovedenější chod jejího menu. Spraví hostitelce reputaci? To uvidíme již ve středu 13.2. 2013 v pořadu Prostřeno.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Karolína,
ve středu 13.2. 2013 od 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 13.2. 2013 – Karolína:

Prostřeno 13.2. 2013 – Karolína
Prostřeno 13.2. 2013 – Karolína
Prostřeno 13.2. 2013 – Karolína
Prostřeno 13.2. 2013 – Karolína
Prostřeno 13.2. 2013 – Karolína
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík