Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13.11. 2017 – Květoslava

13. 11. 2017 | Poslední díl
Klání ve Středočeském kraji se zúčastní čtyři ženy a jediný muž, mladý řidič Jaroslav. Středočeši se u prostřeného stolu utkají nejen o hlavní výhru 60 tisíc u stolu, ale i o dalších 30 tisíc od diváků. Ten, který od nich získá nejvíce bodů, si kromě peněz odnese i řád Zlaté vařečky. A tentokrát bude co napravovat, protože ve finále se odehraje jedna velká hra, jedno velké představení.

Prostřeno! bude tentokrát i o superpotravinách, protože to je úkol týdne, i když ne každý ví, co si pod tím představit. Definic a výkladů je více... A součástí zábavy se stanou motory – funkční, burácející i nefunkční. Proč? Dvě účastnice jsou motorkářky a Jaroslav motory jako profesionální řidič miluje. Hlavně se ale bude vařit, smažit, péct a jíst, jedna večeře bude hodně zmatená a úplně na přeskáčku. V Prostřeno! je opět na co se dívat od pondělí až do pátku!

Prostřeno – 13.11. 2017 – KvětoslavaProstřeno – 13.11. 2017 – Květoslava:


V pondělí 13.11. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno provozní Květoslava (44). Provozní v úklidové firmě Květa je zkušená hospodyně, „šťastně rozvedená a již čtyři roky šťastně zadaná“ maminka tří dcer by mohla svůj večer dobře zvládnout. Koule a knedlíčky její vaření zahájí: koule z čerstvého sýra, doplněné o další chutě a obalené v paprice, mletých oříšcích a pokrájených ředkvičkách tvoří docela sytý předkrm.

Ten nechutná Ivetě, které, jak se v týdnu ukáže, nechutná skoro nic. Knedlíčky jsou hlavní náplní chutné polévky, ovšem právě ony jsou největší slabostí druhého chodu. Jsou tak tvrdé, že skoro skáčou z talíře. Královský řízek s opečeným bramborem je Květin oblíbený rodinný recept, řízek se marinuje v majonéze a je obalený v těstíčku.

Hostitelka se bojí, že bude hlavní chod, doplněný o česnekový dip, až moc pikantní, ale to se obává zbytečně. Barbora, která je na ostrá jídla zvyklá, by klidně snesla i výraznější chuť. Květoslava hosty netrápí žízní a stará se o ně, ale k lepšímu dojmu z celé večeře nepřispěje její nepečený piškotový dort Šarlota, který je prý málo sladký a nestihl ztuhnout.

Originální a nezapomenutelná měla být pondělní zábava, na které se aktivně účastní partner hostitelky. Jsme v Kolíně a hosté se měli projet po Labi na motorovém gumovém člunu. Jenže… Motor se nějak zadřel, a tak Květin přítel musí napnout svaly a na vratkém plavidle zaveslovat.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Květoslava,
v pondělí 13.11. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13.11. 2017 – Květoslava:

Prostřeno – 13.11. 2017 – Květoslava
Prostřeno – 13.11. 2017 – Květoslava
Prostřeno – 13.11. 2017 – Květoslava
Prostřeno – 13.11. 2017 – Květoslava
Prostřeno – 13.11. 2017 – Květoslava
Prostřeno – 13.11. 2017 – Květoslava
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc