Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 13.10. 2016 - Kateřina - Praha

13. 10. 2016 | Poslední díl
V Praze se k prostřenému stolu sejdou čtyři ženy a jeden muž. Jak se bude cítit Jakub, až zjistí, že je u stolu jediným zástupcem silného pohlaví? Zprvu trochu nejistě, možná ale doufá, že zdánlivou nevýhodu obrátí ve svůj prospěch. Vyjde mu sázka na moderní kuchyni a nekonfliktní jednání? Soupeřky se liší nejen věkem, ale i kulinářskými zkušenostmi a povahou. Nejvíce na sebe upozorňuje paní Hana, která vaří jako první, pak kritizuje a ve finále se jí udělá tak špatně, že hostitelka Jana radši zavolá záchranku.

Hanka skončí v nemocnici, kdo zasedne na její místo u stolu? Kulinářsky je to týden, kdy se místo šťouchaných brambor vaří pro změnu knedlíky. Jednou budou dokonce i v polévce, kde nabydou jak v pohádce Hrnečku, vař! Své noky neuhlídá vysokoškolačka Kateřina. A všechny Pražáky bez rozdílu čeká exotický úkol týdne – japonské sushi. Nevšední bude i Janino páteční pštrosí menu. A v sobotu se pražská parta sejde znovu na Poslední večeři.

Prostřeno 13.10. 2016 - Kateřina - PrahaUkáže se, že ne všichni mají pro Hančin kolaps pochopení. Jana si myslí, že Hanka měla včas rozpoznat své možnosti. Jana s Hankou si tedy budou mít co vyříkávat. Eva konečně připraví romskou kuchyni, a jak dopadne reparát Katčiny polévky? Dojde ke smíření nesmiřitelných? Sledujte Prostřeno od začátku až do konce!

Prostřeno – 13.10. 2016 – Kateřina:


Ve čtvrtek 13.10. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno studentka Kateřina (23). Benjamínek pražského týdne, vysokoškolská studentka Katka, se ve své kuchyni, kterou sdílí ještě se spolubydlící, také pěkně zapotí. A Hanka má pro nezkušenou chybující kuchařku spoustu rad.

Kateřině to v pořadu Prostřeno s datem 13.10. 2016 není moc po chuti, protože kamarádi její kulinářské pokusy vždycky pochválí, a teď tohle?! Na tatarák se těšily obě starší dámy, ale bylo v něm až moc cibule nahrubo nakrájené a servírován byl netypicky na opečené bagetě. Po určitém zklamání přišel největší šok - polévka. U stolu padala kvůli ní docela drsná slova. Hance připadá jako kejda pro prasata… Proč?

Vývar se v pořadu Prostřeno s datem 13.10. 2016 vyvařil téměř na nulu a nočky se převařily a bylo jich tolik, že připomínaly nepovedený hlavní chod - prostě katastrofa. A nijak zvlášť nedopadly ani výpečky z libové vepřové kýty, na které se prostě nemá co vypéct, navíc byly nedosolené a bez chuti. Na další knedlíky už nikdo neměl chuť, hlavně Jakub ne… Nejzdařilejší byl dezert a zábava – koktejly podávané na zahradě a mixování s šejkrem Pražákům zvedlo náladu.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kateřina,
ve čtvrtek 13. 10. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !