Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 12.6. 2015 - Miroslav

12. 06. 2015 | Poslední díl
Pořad Prostřeno! zavítá po delší době do jižních Čech a čeká nás opravdu „jihočeská bašta“. Pod úkolem týdne si můžeme představit ledacos, třeba i jeden oblíbený hlavní chod, ale čeká nás i pěkně vypečený týden. „Tenhle týden je celý takový šokový,“ shrnou na konci své angažmá Jihočeši, kteří zahájí a i zakončí kečupem.

V pondělí s ním nešetří Kristina, která připraví svým kolegům opravdový šok! Opustí soutěž, rozhodí soupeře a ti jí vzkážou: „Jsi zbabělá!“ Jací vlastně jsou, naši Jihočeši? Kdo o sobě tvrdí, že je hvězda? Je Vilma o třídu výš, jak si myslí Mirek? Proč platí za stravovacího guru? Je zkušenější a upřímnější než ostatní? Proč si s Vilmou ostatní nevymění telefonní čísla? Bude ji to mrzet?

Prostřeno 12.6. 2015 - MiroslavProč jsou všichni proti ní, vždyť je těhotná!? Nebo je to z její strany jen recese, taktika a hra? Zuzana s Vilmou navíc řeší čekanku – co myslíte, existuje čekanková mouka? Pokud to nevíte, tak se to ve finále dozvíte. A samozřejmě hlavně to, kdo vyhraje tohle bláznivé kolo vašeho oblíbeného Prostřeno!

Prostřeno 12.6. 2015 - Miroslav:


V pátek 12.6. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Miroslav (30). Všichni jsou zvědaví, jak dopadne poslední večeře u Mirka. Ještě jednou se vrátíme do Písku, kde vaří jediný muž týdne, chlap jako hora. Mirek měří dva metry a sedm centimetrů, přesto je hračička a sběratel suvenýrů a dekorací, jak dokládá jeho panelákový byt, kde žije s přítelkyní. Také ho baví rytí do skla a holky si to budou moci vyzkoušet.

Od jídla v pořadu Prostřeno s datem 12.6. 2015 čekají soupeřky trochu exotiky, ale Mirek je spíš milovník českého vaření. Bude hodně kuřecího masa a sýra, už žádná polévka. „Sýra není nikdy dost, eidamu kór,“ tvrdí poslední kuchař, který si věří. Eidam je i v hlavním chodu a podle Vilmy jsou kuřecí prsa na smetaně s pečenými brambory to nejpovedenější z celého jídelníčku. Eidam je dokonce i v poslední jihočeské baště!

Dezert podle receptu Mirkovy přítelkyně cukrářky by svojí velikostí i chutí mohl v pořadu Prostřeno s datem 12.6. 2015 příjemně završit finále. Pokud večer ještě nepokazí hra na pravdu. Co je potřeba si vyříkat? A kdo nakonec vyhraje 50 000 korun? Jedno je jisté – Kristina to nebude…Dorazí? A jak to s ní vlastně je?

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitel Miroslav,
v pátek 12.6. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 12.6. 2015 - Miroslav:

Prostřeno 12.6. 2015 - Miroslav
Prostřeno 12.6. 2015 - Miroslav
Prostřeno 12.6. 2015 - Miroslav
Prostřeno 12.6. 2015 - Miroslav
Prostřeno 12.6. 2015 - Miroslav
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles