Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno 12.6. 2014 - Lucie

12. 06. 2014 | Poslední díl
Ve Slezsku a Frýdku-Místku se v pořadu Prostřeno pětkrát vařily vývary, pětkrát se peklo suflé a jednou chobotnice. Co dopadlo nejhůře? Těžký úkol týdne! Čtyři ženy a jeden muž budou na severu Moravy dalšími účastníky soutěže amatérských kuchařů o 50 000 korun.

Dvě zkušené a dvě mladé hostitelky by uvítaly více mužů, musí se ale spokojit s Alešem, který je z toho trošku nesvůj. Svěží vítr krotkým jídelníčkům vdechne hned v pondělí Martina a její hlavní chod, chobotnice na víně. Vždyť víme, že jedním z největších strašáků bývají mořské potvory, tak uvidíme, s jakou chutí se soupeři, kteří občas volají po neznámých specialitách, dají do chapadel velkého hlavonožce.

Prostřeno 12.6. 2014 - LucieVe čtvrtek se bude podávat asijská kuchyně, do které se pustí mladá poloviční Vietnamka Lucie. Vietnamské vaření je momentálně v kurzu, bude to však platit i v Moravskoslezském kraji? I tentokrát bude oříškem (spíš ořechem) úkol týdne – suflé. Vždyť někdo ani neví, co suflé je. Tento vzdušný nákyp je pekelnou výzvou i pro zkušené kuchaře, lehce nadýchaný dezert je považován za triumf francouzské cukrařiny.

Aby suflé nevyběhlo moc ani málo, je důležitý poměr surovin, správná teplota a čas, kvalitní trouba a vhodné formičky. Chce to dobře ušlehaný sníh a cvik - ten ale naši soutěžící nemají. Kdo bude nejlepší? A kdo zvládne nejlépe celý večírek? Nebo na tom až tolik nezáleží? Sledujte další premiérové Prostřeno na Primě!

Prostřeno – 12.6. 2014 – Lucie:


Ve čtvrtek 12.6. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek Lucie (20). Kdo se těšil, že poloviční Vietnamka Lucie uvaří asijskou večeři, dočká se. Jen sladká tečka bude malinová panna cotta z Itálie. Lucka je ráda, že se jí v kuchyni daří podle vlastních představ, a je proto zklamaná, když soutěžící, kteří často volají po něčem originálním, co zatím neochutnali, ve skutečnosti o takové jídlo nestojí. Nebo se bojí, že pohostinná a pečlivá Lucie přes své mládí všechno zvládne, a taktizují?

Salát s krevetovými chipsy v pořadu Prostřeno s datem 12.6. 2014 nedopadne nejlépe, Marta ani neochutná. Hovězí polévka na asijský způsob by mohla být vítanou změnou v moři vývarů s játrovými knedlíčky a nudlemi. Jenže Alešovi vadí klíčky a nikomu nejede nevšední chuť badyánu.

Lucie je v pořadu Prostřeno s datem 12.6. 2014 otrávená, a přesto, že jarní závitky s kuřecími kousky na zázvoru a jasmínovou rýží snad nemají chybu, cítí se zklamaná a trochu podvedená. Někdejší vzorná studentka pedagogického lycea si popláče, ale chápe, že je ve hře. Vždyť i ona chce vyhrát! Lucie překvapí svým krásným hlasem a také nejlépe zvládnutým suflé – slaným, rýžovým a s brokolicí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lucie,
ve čtvrtek 12.6. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 12.6. 2014 - Lucie:

Prostřeno 12.6. 2014 - Lucie
Prostřeno 12.6. 2014 - Lucie
Prostřeno 12.6. 2014 - Lucie
Prostřeno 12.6. 2014 - Lucie
Prostřeno 12.6. 2014 - Lucie
Prostřeno 12.6. 2014 - Lucie
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !