Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 12.5. 2017 – Dagmar

12. 05. 2017 | Poslední díl
Barvy Plzeňského kraje budou reprezentovat čtyři ženy a jediný muž, grafolog a gurmán Zdeněk. Úkolem týdne bude lístkové těsto ve slané i sladké podobě. Díky nejmladší hostitelce, masérce Mirce, nuda u stolu rozhodně nebude. I když hlavním tématem chvály a kritiky zůstane jídlo, bude se také hodně mluvit o sexu. Prostořeká Mirka občas uvede svými řečmi a dvojsmysly do rozpaků i Zdenka. Je dost věcí, co Mirka nejí a určitě si to nenechá pro sebe.

Ohledně svého selektovaného jídelníčku má také dost zajímavé, originální teorie. Dvacetiletá blondýnka žije s o generaci starším kulturistou a motorkářem a sexuálním hrátkám se prý oddávají až sedmkrát denně. Nebo „jen“ sedmkrát týdně? Soupeři jen kroutí hlavami a Iveta odhalí, že tato obdivuhodná frekvence má své racionální jádro. V soutěži je Mirka prý jen pro peníze, chce si zaplatit umělé oplodnění. Bude proto bodovat proklatě nízko, jak vyhrožuje?

Prostřeno – 12.5. 2017 – DagmarJe Mirka skutečně taková hráčka? Ale ani její soupeři se netají s tím, že se do oblíbené kulinářské soutěže přihlásili hlavně z finančních důvodů. Jak tvrdý zápas nás čeká tentokrát, když jsou peníze hlavní motivací? Kdo si na Plzeňsku nakonec odnese vysněných 60 000 korun? Bude to největší taktik, nebo nejlepší kuchař? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 12.5. 2017 – Dagmar:


V pátek 12.5. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno budoucí nutriční specialistka Dagmar (22). Se svou červenou kšticí je nepřehlédnutelná poslední hostitelka, studentka Dáša, která se jinak ale drží spíše stranou. Dagmar je budoucí nutriční specialistka a na jejím menu je to znát. Osobně dbá na racionální stravu a zdravý životní styl. Bude připravovat moderní lehké menu, nebo v rámci kompromisu i ona nešetří masem? Podle prvního a hlavního chodu to vypadá, že B) je správně.

Ani Dagmar nebude šetřit na surovinách a připraví hned dvoje luxusní maso! Maso obsahuje už oblíbený předkrm. Budou hostům stačit mini burgery s lehkým salátkem, nebo by vystudovaná zdravotnice udělala líp, kdyby soupeřům napekla maxi burgery? Po hráškovém krému s limetkou hosty čeká „vepřová panenka plněná slaninou a modrým sýrem nebo losos sypaný černým sezamem, šťouchané brambory s jarní cibulkou a variace omáček“, jedna bude se žampiony.

To vypadá jako výherní menu, každý by si mohl vybrat, Dagmar se nad svým jídelníčkem určitě dost zamyslela a v kuchyni rodinného domku si dá záležet. Se zdravou stravou souvisí i její zábava – ochutnávka exotického ovoce, po níž soupeře ještě čeká piškotová roláda s pudinkem. Jak se atmosféra u stolu promění s pátečním večerem?

A kdo ve finále nakonec vyhraje? Uznají soupeři z Plzeňského kraje svou porážku?  Sledujte premiérové Prostřeno! od pondělí do pátku v 17.35 na Primě.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Dagmar,
v pátek 12.5. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 12.5. 2017 – Dagmar:

Prostřeno – 12.5. 2017 – Dagmar
Prostřeno – 12.5. 2017 – Dagmar
Prostřeno – 12.5. 2017 – Dagmar
Prostřeno – 12.5. 2017 – Dagmar
Prostřeno – 12.5. 2017 – Dagmar
Prostřeno – 12.5. 2017 – Dagmar
Prostřeno – 12.5. 2017 – Dagmar
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !