Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 12.5. 2015 - Petr

12. 05. 2015 | Poslední díl
Je před námi severočeský týden plný vývarů, salátů a čokolády. Ta někomu pěkně zhořkne, protože v sestavě z Ústecké kraje mírně převažují muži a ti bývají s dezerty občas na štíru. Všichni jsou to velcí hráči, i když každý po svém. Petrovi jde jasně o výhru a ani se s tím netají. Nejstarší žoviální Zdeněk, velký šoumen a skalní fanoušek Sparty tvrdí, že přihlásit se do Prostřeno! jen kvůli 50 000 je totální nesmysl. Vladislav je tichá voda, ta ale někdy břehy bere, jak víme.

Zdeněk se těší na jeho slepičí polévku, „až bude muset Vláďa skočit pro slepici k sousedům za plot“. „Chtěl jsem,“ směje se hostitel, který se naštěstí neurazil, „ale všude byly kamery.“ Ústecká partička se předvede hned první večer pěkně zvesela, holky jsou dračice a u stolu se rozhodně nikdo nestydí!

Prostřeno – 12.5. 2015 – Petr:


Prostřeno 12.5. 2015 - PetrV úterý 12.5. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno sebevědomý Petr (21). Sebevědomý mladík je vybaven informacemi od přítelkyně, která už v pořadu vařila a vyhrála. Stejná kuchyně, stejný byt – pozná to někdo? „Mně to připomíná, jako bych tento prostor už někdy viděl,“ rozpomíná se Zdeněk-„Blondýna, letuška?!“ má brzy jasno.

„Má náskok, má výhodu, to není to fér,“ myslí si o tom soupeři. A ještě ke všemu se přidá Vladislav, že jeho sestra už taky v pořadu vařila. No tohle! „Furt se válíme, buď v obýváku, nebo v ložnici,“ říká o svém životě s přítelkyní druhý hostitel.

Teď to ale v pořadu Prostřeno s datem 12.5. 2015 nebude až taková pohodička, protože do kuchyně opět míří Zdeněk a opět hrozí, že se něco připálí. I když Petr saláty nemusí, začne se salátem Caesar podle receptu Zdeňka Pohlreicha. „U nás ženských to Petr se salátem vyhrál, strefil se nám do chuti,“ říkají holky, bude to tak i nadále? Je polévkou uzený vývar, nebo uváděná česnečka? Česnek tam prý vůbec není cítit.

A jaké bude v pořadu Prostřeno s datem 12.5. 2015 další minus? „Nedodržel meníčko,“ myslí si Kateřina. Časová prodleva mezi polévkou a hlavním chodem je nekonečná, navíc výsledek tomu neodpovídá. Burgundské hovězí je bez omáčky, maso je připečené a místo vinné omáčky zbyl jen omastek.

A když jídlo konečně přistane na stole, hosté ho nemají čím jíst! A v tiramisu otravují malinová zrníčka! Zato u motokár se soupeři pěkně vyblbnou, jenže hostitel zuří a slibuje odplatu.

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr,
v úterý 12.5. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 12.5. 2015 - Petr:

Prostřeno 12.5. 2015 - Petr
Prostřeno 12.5. 2015 - Petr
Prostřeno 12.5. 2015 - Petr
Prostřeno 12.5. 2015 - Petr
Prostřeno 12.5. 2015 - Petr
Prostřeno 12.5. 2015 - Petr
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles