Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 12.4. 2018 – Tomáš

12. 04. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! po delší době zavítá do Pardubického kraje. Hlavní šedesátitisícovou výhru si tam budou chtít vyvařit tři ženy a dva muži. Ukáže se, že tento týden se bude hodně mluvit a nejvíc bude slyšet Jirku. Ten už v pořadu Prostřeno! před lety vařil – a neuspěl. Teď by chtěl svou reputaci napravit a své soupeře získat arabskou kuchyní. Jak se mu to povede?

Druhý muž týdne Tomáš si na „stará kolena“ pořídil tři malé děti. Nebydlí úplně komfortně a výhra by se mu jistě hodila, stejně jako motorkářce Hance, která se rozvádí, nebo Katce na mateřské dovolené. I dál se bude bojovat hlavně snahou o nejlepší menu a pobavení soupeřů. Tentokrát půjde o klasičtější pokrmy, hodně se bude podávat vepřové maso, které bude na hlavní chod hned třikrát.

Prostřeno – 12.4. 2018 – TomášA třikrát se hostitelé také pokusí své soupeře zaujmout a pobavit různými znalostními testy. A nejen to – jednou budou při konzumaci moučníku dokonce přepadeni zloději! Úkolem týdne budou všelijaké placky a placičky, ale pozor – nikoliv bramborové!

Je tudíž třeba zariskovat a povzbudit vlastní fantazii. Kdo ze soutěžících uspořádá nejlepší večírek? A kdo získá největší sympatie diváků a tím si vylepší domácí rozpočet o 10 tisíc korun? To teprve uvidíme. Dívejte se každý všední den na Prostřeno! a hlasujte! I vy můžete získat odměnu deset tisíc!

Prostřeno – 12.4. 2018 – Tomáš:


Ve čtvrtek  12.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno řidič kamionu Tomáš (51). Ve čtvrtek se vysvětlí, proč Tomáš nesl tak nelibě, když Jiří a Barbora nevařili doma. Sám vaří ve stísněných podmínkách, ale žádné náhradní prostory si nezvolil, hosty pozve k sobě. Kde to ale vlastně je? U vchodu je napsané hotel, možná je to ubytovna, nebo snad nájemní byt? Hosté jsou na rozpacích, kam se to vlastně dostali, a Tomáš je ve zmatcích.

Jeho mladá manželka mu omylem odnesla všechny klíče a hosté vězí na chodbě za skleněnými dveřmi, jenže hostitel jim nemůže otevřít. Musí proto poprosit o klíče sousedy. Je mu to evidentně nepříjemné, ale nějak návštěvu dovnitř dostat musí! Start čtvrté večeře má snad to nejhorší za sebou, Teď už musí Tomáš dokázat, že vařit umí a kulinářství rozumí. A stejně jako celý týden, jeho večer má už jen vzestupný trend.

Předkrm není žádná tuctovka, jde o vlastnoručně sesbírané houby – ty nemusí Bára. Po hříbkové směsi na toustovém chlebu přijde italská minestrone sypaná parmezánem. Tomáš dával při vaření i servírování pozor na detaily, ničím se nakonec nenechal rozhodit a vyplatilo se, soupeři vracejí samé prázdné talíře, což kuchaře pochopitelně těší. Vepřová panenka na bylinkovém másle, grilovaná zelenina a petrželové brambory mají už jen úspěch, maso je právě tak akorát, dokonce i Jiří kolegu vehementně chválí. Poslední chod - zmrzlina s ovocem přelitá pudinkem, je jednoduchý dezert, ale večer je to příjemný. A hostitel, kterému nechybí smysl pro humor, se snaží, aby hostům nic nechybělo, aby se bavili a aby se jim u něj líbilo.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Tomáš,
ve čtvrtek 12.4. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 12.4. 2018 – Tomáš:

Prostřeno – 12.4. 2018 – Tomáš
Prostřeno – 12.4. 2018 – Tomáš
Prostřeno – 12.4. 2018 – Tomáš
Prostřeno – 12.4. 2018 – Tomáš
Prostřeno – 12.4. 2018 – Tomáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !