Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 11.9. 2014 - Jana

11. 09. 2014 | Poslední díl
Ještěže se prodává hotové listové těsto! Co by si jinak počali naši soutěžící z Ústeckého kraje, kteří mají za úkol upéct závin? I tak bylo zadání mnohdy nad jejich síly. K vlastní výrobě těsta se nedopracoval žádný z pětice mladých amatérských kuchařů ve složení čtyři ženy a jediný muž.

I když chemik Lukáš vydá aspoň za dva příslušníky silného pohlaví. A nehodnotí jen kvalitu vaření, ale i IQ nejmladší Karolíny, která mu pije krev už od prvního dne. Je to vzájemné. Oba dva si o sobě myslí, že jim nebylo shůry dáno.

Zpočátku to na Ústecku vypadalo na docela pohodovou partičku, ale jak jde o peníze, slušnost a ohledy jdou stranou. Alespoň tak to vidí zdravotní sestra Vlaďka, která kromě kulinářského nadání projeví v pátek i diplomatický talent. Hraje se hodně zostra a ve finále dojde i na podpásovky. Fanděte a dívejte se na Prostřeno!

Prostřeno 11.9. 2014 - JanaProstřeno – 11.9. 2014 – Jana:


Ve čtvrtek 11.9. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno blonďatá Jana (27). Těhotná Jana se těší nejen na své druhé dítě, ale taky na svůj večírek. Jak si poradí s úkolem týdne v podobě hruškového závinu? Pomůžou jí duchové, které prý občas vídá v Krupce ve svém udržovaném domě?

Není snadné zavděčit se v pořadu Prostřeno s datem 11.9. 2014 všem, co nejedí hrozinky, kokos ani hrušky. Není snadné usmažit křupavé vietnamské rolky, ale Jana to umí už deset let a naučila se to přímo od vietnamského kuchaře. Rodinný recept na vývar s rýží soupeřům nechutná, je přesolený, přepepřený - polévka určitě nezaboduje. Lukášovi je veselá Jana na rozdíl od „hloupé“ Karolíny sympatická, ale musí hrát, takže kritizuje, nebo mlčí.

Až Karolína ho v pořadu Prostřeno s datem 11.9. 2014 vyprovokuje k ostré výměně názorů, už nikdy v životě ji nechce vidět! Druhá Jana je po včerejšku jako vyměněná, mluví, možná až moc, baví se. Na jídelníčku budou v pořadu Prostřeno s datem 11.9. 2014 ještě šťavnaté kuřecí závitky s chutnou omáčkou a šťouchanými brambory, fazolky hostitelka bohužel nestihla. A sladká tečka je prý přesladká... Příprava drinků v havajském stylu příjemně završí večer, protože dobré nápoje samozřejmě k chutnému jídlu patří.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana,
ve čtvrtek 11.9. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 11.9. 2014 - Jana:

Prostřeno 11.9. 2014 - Jana
Prostřeno 11.9. 2014 - Jana
Prostřeno 11.9. 2014 - Jana
Prostřeno 11.9. 2014 - Jana
Prostřeno 11.9. 2014 - Jana
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles