Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 11.6. 2015 - Soňa

11. 06. 2015 | Poslední díl
Pořad Prostřeno! zavítá po delší době do jižních Čech a čeká nás opravdu „jihočeská bašta“. Pod úkolem týdne si můžeme představit ledacos, třeba i jeden oblíbený hlavní chod, ale čeká nás i pěkně vypečený týden. „Tenhle týden je celý takový šokový,“ shrnou na konci své angažmá Jihočeši, kteří zahájí a i zakončí kečupem.

V pondělí s ním nešetří Kristina, která připraví svým kolegům opravdový šok! Opustí soutěž, rozhodí soupeře a ti jí vzkážou: „Jsi zbabělá!“ Jací vlastně jsou, naši Jihočeši? Kdo o sobě tvrdí, že je hvězda? Je Vilma o třídu výš, jak si myslí Mirek? Proč platí za stravovacího guru? Je zkušenější a upřímnější než ostatní? Proč si s Vilmou ostatní nevymění telefonní čísla? Bude ji to mrzet?

prostreno-11-6-2015-3Proč jsou všichni proti ní, vždyť je těhotná!? Nebo je to z její strany jen recese, taktika a hra? Zuzana s Vilmou navíc řeší čekanku – co myslíte, existuje čekanková mouka? Pokud to nevíte, tak se to ve finále dozvíte. A samozřejmě hlavně to, kdo vyhraje tohle bláznivé kolo vašeho oblíbeného Prostřeno!

Prostřeno 11.6. 2015 - Soňa:


Ve čtvrtek 11.6. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Soňa (26). „Odmala toužím po tom, že si otevřu hospodu,“ říká vyučená servírka a příležitostná prodavačka Soňa, momentálně na mateřské dovolené. Projeví se tyto ambice na jejím vaření? Stane se Soňa kulinářskou star jihočeského týdne?

„Maso za námi přijelo až z Moravy", přiznává v pořadu Prostřeno s datem 11.6. 2015 vdaná hostitelka z Týna nad Vltavou, které se ještě občas zasteskne po Vysočině. K domácímu uzenému upeče dobrý chléb. Uvaří dvě polévky, vývar s celestinskými nudlemi a jihočeský oukrop – úkol týdne. Asi uhádnete, jaká z nich bude úspěšnější. Soňa má výborný hlavní chod s medailonky z kančí svíčkové a příjemně překvapí i „majonézovkami“ – originálními tvarohovými buchtami.

Vilma je v pořadu Prostřeno s datem 11.6. 2015 považuje za nejlepší dezert týdne a přizná se, že přišla vyhrát. Ostatní zaskočí, jak smýšlí o sobě a o „obyčejných“ lidech. Je to provokace, recese, hra? Oboduje Vilma Soňu nízko, jak jí radí maminka v SMS? Tohle klání bude ještě zajímavé… Zábava proběhne za asistence Sonina manžela, ale tématem večera je stále ještě Kristina, která musí hodně škytat a zatoužila „být muškou u stolu“.

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitelka Soňa,
ve čtvrtek 11.6. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 11.6. 2015 - Soňa:

Prostřeno 11.6. 2015 - Soňa
Prostřeno 11.6. 2015 - Soňa
Prostřeno 11.6. 2015 - Soňa
Prostřeno 11.6. 2015 - Soňa
Prostřeno 11.6. 2015 - Soňa
Prostřeno 11.6. 2015 - Soňa
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles