Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.09. 2018
Dnes má svátek Zita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno 11.6. 2014 - Zdenka

11. 06. 2014 | Poslední díl
Ve Slezsku a Frýdku-Místku se v pořadu Prostřeno pětkrát vařily vývary, pětkrát se peklo suflé a jednou chobotnice. Co dopadlo nejhůře? Těžký úkol týdne! Čtyři ženy a jeden muž budou na severu Moravy dalšími účastníky soutěže amatérských kuchařů o 50 000 korun.

Dvě zkušené a dvě mladé hostitelky by uvítaly více mužů, musí se ale spokojit s Alešem, který je z toho trošku nesvůj. Svěží vítr krotkým jídelníčkům vdechne hned v pondělí Martina a její hlavní chod, chobotnice na víně. Vždyť víme, že jedním z největších strašáků bývají mořské potvory, tak uvidíme, s jakou chutí se soupeři, kteří občas volají po neznámých specialitách, dají do chapadel velkého hlavonožce.

Prostřeno 11.6. 2014 - ZdenkaVe čtvrtek se bude podávat asijská kuchyně, do které se pustí mladá poloviční Vietnamka Lucie. Vietnamské vaření je momentálně v kurzu, bude to však platit i v Moravskoslezském kraji? I tentokrát bude oříškem (spíš ořechem) úkol týdne – suflé. Vždyť někdo ani neví, co suflé je. Tento vzdušný nákyp je pekelnou výzvou i pro zkušené kuchaře, lehce nadýchaný dezert je považován za triumf francouzské cukrařiny.

Aby suflé nevyběhlo moc ani málo, je důležitý poměr surovin, správná teplota a čas, kvalitní trouba a vhodné formičky. Chce to dobře ušlehaný sníh a cvik - ten ale naši soutěžící nemají. Kdo bude nejlepší? A kdo zvládne nejlépe celý večírek? Nebo na tom až tolik nezáleží? Sledujte další premiérové Prostřeno na Primě!

Prostřeno – 11.6. 2014 – Zdenka:


Ve středu 11.6. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno vdova Zdenka (49). Nezaměstnaná servírka Zdenka si naplánovala docela podobné menu, jaké bylo včera u Marty. Třetí vývar je ale z telecích líček, též s knedlíčky a s drobením. Vepřové závitky jsou rovněž plněné a obalené v trojobalu, ale navíc zapečené ve smetaně.

Díky ní je to sice v pořadu Prostřeno s datem 11.6. 2014 kalorická bomba, ale šťavnatější než byly Martiny řízky, i když ke šťouchaným bramborům už nezbyla šťáva. V panelákovém bytě se stylovým nábytkem po rodičích se bude podávat oblíbený babičkovský moučník. Proč ale poslední lívance se zakysanou smetanou nechutnají všem?

To úvodní zapečená mozzarella s hroznovým vínem, orestovaným na másle, dopadla v pořadu Prostřeno s datem 11.6. 2014 lépe. Aby Zdenka poněkud rozproudila náladu, pozve si pana Kuchaře. Ne na další vaření, jak se všichni lekli, ale aby jim pěkně od podlahy zahrál na harmoniku. I Aleš si s ním trochu „béknul“ a konečně se rozpovídal.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Zdenka,
ve středu 11.6. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 11.6. 2014 - Zdenka:

Prostřeno 11.6. 2014 - Zdenka
Prostřeno 11.6. 2014 - Zdenka
Prostřeno 11.6. 2014 - Zdenka
Prostřeno 11.6. 2014 - Zdenka
Prostřeno 11.6. 2014 - Zdenka
Prostřeno 11.6. 2014 - Zdenka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !