Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno – 11.4. 2018 – Barbora

11. 04. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! po delší době zavítá do Pardubického kraje. Hlavní šedesátitisícovou výhru si tam budou chtít vyvařit tři ženy a dva muži. Ukáže se, že tento týden se bude hodně mluvit a nejvíc bude slyšet Jirku. Ten už v pořadu Prostřeno! před lety vařil – a neuspěl. Teď by chtěl svou reputaci napravit a své soupeře získat arabskou kuchyní. Jak se mu to povede?

Druhý muž týdne Tomáš si na „stará kolena“ pořídil tři malé děti. Nebydlí úplně komfortně a výhra by se mu jistě hodila, stejně jako motorkářce Hance, která se rozvádí, nebo Katce na mateřské dovolené. I dál se bude bojovat hlavně snahou o nejlepší menu a pobavení soupeřů. Tentokrát půjde o klasičtější pokrmy, hodně se bude podávat vepřové maso, které bude na hlavní chod hned třikrát.

Prostřeno – 11.4. 2018 – BarboraA třikrát se hostitelé také pokusí své soupeře zaujmout a pobavit různými znalostními testy. A nejen to – jednou budou při konzumaci moučníku dokonce přepadeni zloději! Úkolem týdne budou všelijaké placky a placičky, ale pozor – nikoliv bramborové!

Je tudíž třeba zariskovat a povzbudit vlastní fantazii. Kdo ze soutěžících uspořádá nejlepší večírek? A kdo získá největší sympatie diváků a tím si vylepší domácí rozpočet o 10 tisíc korun? To teprve uvidíme. Dívejte se každý všední den na Prostřeno! a hlasujte! I vy můžete získat odměnu deset tisíc!

Prostřeno – 11.4. 2018 – Barbora:


Ve středu  11.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno vyučená cukrářka Barbora (25). Bára připraví hostům moderní menu a na jídelním lístku to vypadá slibně. Ani ona ale nevaří doma, protože bydlí momentálně s maminkou, která si nepřeje, aby se u ní doma natáčelo.

A protože Bára se sestrou už v minulosti dva roky bydlela, zná to u ní jak své boty, dokonce má v bytě ještě své zázemí, takže je to tak napůl. Jenže Tomášovi se to nelíbí a slibuje za to nějaké body dolů. Bára začne svou večeři bruschettou, kterou považuje za snadný, ale celkem spolehlivý předkrm; nedá moc práce, ale hostům většinou chutná. Někomu přesto vadí, že na bruschettu hostitelka neupekla vlastní pečivo.

Všichni se docela těší na polévku, což je poctivý hovězí vývar s domácími nudlemi, který vypadá, že by mohl být docela silný, jenže prý není. Alespoň podle Jiřího je průměrný, až podprůměrný a bohužel slabý. Barboře hodně chutná minutkové maso s bramborem, proto se na hlavní chod spolehne na vepřovou panenku a šťouchačky, což se jí povede.

Jídlo ale doprovodí dvě omáčky - pepřová a žampionová, a ty už slaví menší úspěch. Pepřová je prý peřová až moc, v žampionové je zase moc mouky i cibule. Jak dopadne pečený cheesecake? Bude aspoň moučník nezpochybnitelným úspěchem třetího večera? To by mohlo vyjít, když je Bára vyučená cukrářka…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora,
ve středu 11.4. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 11.4. 2018 – Barbora:

Prostřeno – 11.4. 2018 – Barbora
Prostřeno – 11.4. 2018 – Barbora
Prostřeno – 11.4. 2018 – Barbora
Prostřeno – 11.4. 2018 – Barbora
Prostřeno – 11.4. 2018 – Barbora
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !