Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.03. 2019
Dnes má svátek Gabriel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno 11. 3. 2019 – Martin

11. 03. 2019 | Poslední díl
Hostitelsko-kulinářská show Prostřeno! se po delší době odehraje na Vysočině. O titul nejlepšího hostitele a výhru šedesát tisíc korun se utkají dva muži a tři ženy, z toho dvě mladé maminky. A poslední z žen Míša masu zrovna neholduje, jí jen kuřecí. Umírněná vegetariánka ale soupeře potěší sdělením, že ochutná všechno.

Dvakrát bude vývar, dvakrát kachna, dvakrát drobenkový koláč a dvakrát tiramisu – naštěstí pokaždé jinak. A možná poprvé koprovka – s jazykem! Úkolem týdne bude něco pěkně zavinutého či zamotaného – prostě roláda. Budou si soutěžící s takovým zadáním vědět rady? Nedopadne to jako minule se šneky? Zatím je z toho spíš slaný štrúdl z listového těsta.

Prostřeno 11. 3. 2019 – MartinSešla se tichá, neprůbojná parta, jak si myslí Martina? Potkali se snad samí introverti? Nebo spíš nenápadní taktici? Parta je to prostě pohodová, jen jestli té pohody nebude až moc... A kdo to na malebné Vysočině nakonec vyhraje? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno 11. 3. 2019 – Martin:


V pondělí 11.3. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Slovák Martin (35). Týden v pondělí zahájí číšník Martin, který je u nás již jedenáct let, založil si tu rodinu, kterou miluje, místy mluví tak česko-slovensky, ale snaží se. První hostitel, ačkoliv na to nevypadá, je duchem velmi mlád. Vaří v triku s kreslenou myší a hodně si věří.

Pustí se třeba do vývaru s domácími nudlemi, za ty ale bohužel pochvalu úplně nesklidí, jinak si ale vede u sporáku dobře. Dokáže u stolu zúročit své zkušenosti číšníka? Výborné jsou jeho telecí závitky, plněné parmskou šunkou, špenátem a mozzarellou, dušené na mrkvi a červeném víně. Hlavní chod s italským šmrncem je dobře ochucený, delikátní telecí je měkké, k jídlu se hodí i šťouchané brambory.

Hosté si jídlo pochvalují, pro někoho je telecí dokonce premiéra. Zajímavý je i poslední chod. Tiramisu s banánem a čokoládou někomu chutná víc než italský originál. Přestože měl zarolované závitky už v hlavním chodu, Martin se poctivě pustil i do úkolu týdne, ten ale připálil. Hosté přesto dostali slaný závin jako výslužku a ani si nijak nestěžovali – spíš naopak, docela si pochutnali…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin, v pondělí 11.3. 2019 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka