Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020 Slunečná - 15. díl - Rytíři hranatého stoluSlunečná - 15. díl - Rytíři hranatého stolu Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.02. 2020
Dnes má svátek Lumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno – 11.12. 2019 – Vojtěch

11. 12. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se odehraje v Moravskoslezském kraji a chlapi budou mírné v převaze, tři ku dvěma ženám. Ti všichni se utkají o výhru 60.000 korun a hostitelskou čest k tomu. Na severu Moravy se sejde pohodová parta, promíchaná genderově i věkově, hostitelé jsou docela zajímavé osobnosti a často mají toulavé boty.

To se projeví i v jídelníčcích, fantazii se meze nekladou. Účastníci, z nichž dva prožili část života v cizině, se ve svých jídelníčcích inspirovali ve Španělsku, Itálii, Thajsku, Maďarsku, Austrálii, na menu se dostanou i pštrosí steaky. To bude pro většinu soutěžících premiéra, stejně jako občas i netradiční servírování pokrmů. Úkol týdne souvisí s lokalitou, tou sousedskou - Moravané a Slezané mají připravit nějakou polskou specialitu.

Prostřeno – 11.12. 2019 – VojtěchDo Polska jezdí často na nákupy a z tamní gastronomie určitě něco nejen odkoukali, ale i ochutnali. Nebo také poradí babičky a samozřejmě internet. A kdo to celé vyhraje? Mládí, nebo zkušenost? Dobré jídlo, nebo zvítězí taktika? Napínavé to bude až do konce! A nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc nemusí získat jenom váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 11.12. 2019 – Vojtěch:


Ve středu 11.12. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno nejmladší hostitel Vojtěch (20). Vojta, který vaří uprostřed týdne, má za sebou maturitu na gymnáziu a rád by pokračoval na medicíně. Zatím si ale dopřává čas na své koníčky a cestování, užívá si mládí a života. Ve světě už ochutnal spoustu jídel ze zahraničních kuchyní, především té italské. Vsadí proto na moderní menu, které se naučil jíst a vařit v Itálii.

Vojta hosty nepozve k sobě domů, ale do tatínkova bytu, kde vyrůstal se svojí sestrou a kde to dobře zná, u maminky je méně místa. Jako první chod připraví bruschettu a má s ní docela úspěch, i když je to jednoduchý předkrm. Za polévku brokolicový krém sklidí hostitel hodně chvály, druhý chod se mu podařilo dobře dochutit a hustý je tak akorát. „Maso s pepřovou omáčkou“ je zatím tajemstvím, půjde o vepřovou panenku se šťouchanými brambory s cibulkou.

Dámám vyhovuje, že v omáčce není spousta kuliček pepře, Zdeněk by naopak pepře přidal. Maso je výborně připravené, jde o Vojtův oblíbený chod, který má v malíku. A také ví, jak vypadá originální tiramisu, tady ovšem udělal chybičku. Moučník není skoro sladký, o to se Vojta snažil, ale protože bílkový sníh vyšlehal s pomocí špetky soli, je dezert nakonec skoro slaný.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Vojtěch, ve středu 11.12. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 11.12. 2019 – Vojtěch:

Prostřeno – 11.12. 2019 – Vojtěch
Prostřeno – 11.12. 2019 – Vojtěch
Prostřeno – 11.12. 2019 – Vojtěch
Prostřeno – 11.12. 2019 – Vojtěch
Prostřeno – 11.12. 2019 – Vojtěch
Prostřeno – 11.12. 2019 – Vojtěch
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !