Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 11.10. 2017 – Jirka

11. 10. 2017 | Poslední díl
Prostírat se tentokrát bude v Moravskoslezském kraji, hlavně v Ostravě a ve Frýdku - Místku, muži budou v mírné přesile. Úkolem týdne bude voňavé, lahodné a oblíbené sezónní ovoce - jahody. A rozhodně bude o co hrát. Lákavá je už hlavní výhra – 60 tisíc korun, šanci má ale i ten hostitel, který nejvíce osloví diváky.

Díky jejich hlasování si rozpočet může přilepšit třiceti tisící korunami i pochvalou v podobě řádu zlaté vařečky. Bez šancí nejsou ani hlasující diváci - jeden z těch, kteří každý den bodují hostitele stejně jako soupeři u stolu, za své bodování může získat pět tisíc. A diváckou podporu budou soutěžící tento týden určitě potřebovat, protože, i když to hned v pondělí tak nevypadá, u stolu je jedna velká hráčka. Muži v sestavě jsou mladíci a jeden je opravdu „mladý a neklidný“.

Prostřeno – 11.10. 2017 – JirkaPetr zlobí a dost svérázným způsobem koření moravskoslezské večery. Vede řeči na hvězdičku, protože s ním cloumají hormony nebo poněkud opožděná puberta. Po Míše dokonce žádá striptýz! Dočká se ho? A kdo to na severu Moravy nakonec vyhraje? Napínavé to bude až do konce a jedno je jisté. Prostřeno! to je výzva, která stojí za to!

Prostřeno – 11.10. 2017 – Jirka:


Ve středu 11.10. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno nejmladší hostitel Jirka (17). Gymnazista Jirka ještě nesmí pít alkohol a jeho úvodní přípitek tomu odpovídá, po vodě a panáku octa, který dostal včera u Petra, rozlévá „dětské špunty“. Nevaří doma u rodičů, kde bydlí. Protože si prý jeho otec zranil achillovku při fotbale a potřebuje mít soukromí, Jirka prostírá v bytě otcova kamaráda.

To třeba vadí Renatě, která má vůbec hodně připomínek. Ale také zčásti Jirkovi zachrání večeři, protože si všimne, že se mu v troubě připalují americké brambory. Jiřího menu je chlapské, nákladné a docela ambiciózní. „Křemanovy závitky“ jsou klasické šunkové závitky s křenovou šlehačkou, ty hosty docela potěší, jsou dobré a dlouho je neměli v ústech. K jídlu je i polévka „Pokludová nudlovka“, již třetí vývar po sobě, takže se nabízí možnost srovnání.

Kvůli připáleným americkým bramborům dostal na frak hlavní chod s vysokým roštěncem a pepřovou omáčkou. A nepomůže mu ani to, že steak je studený a že - ač si téměř všichni přáli maso propečené - dostanou ho skoro krvavé. Poněkud zmatečnou večeři ukončí „Dymáčkův lahodný pohár“, který je spíše než lahodný dost přeslazený.

Přesto si sedmnáctiletý gymnazista za svoji večeři zaslouží pochvalu. Co ale opravdu vzbudí obdiv, to je zábava, kdy nejmladší hostitel předvede se svým trenérem, jak vypadá taková lekce thajského boxu, jemuž se Jirka denně věnuje. A vražedné tempo a nezbytnou pohotovost si mohou vyzkoušet i soupeři.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jirka,
ve středu 11.10. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 11.10. 2017 – Jirka:

Prostřeno – 11.10. 2017 – Jirka
Prostřeno – 11.10. 2017 – Jirka
Prostřeno – 11.10. 2017 – Jirka
Prostřeno – 11.10. 2017 – Jirka
Prostřeno – 11.10. 2017 – Jirka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle