Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 15.11. 2018
Dnes má svátek Leopold
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno – 10.9. 2018 – Radomil

10. 09. 2018 | Poslední díl
V Jihomoravském kraji, především v Brně, budou ženy opět ve velké přesile. Týden zahájí jediný muž této věkově pestré moravské partičky. Podíváme se na chatičku s kadibudkou a bez elektřiny nebo uvidíme křepelčí chov a ochutnáme křepelčí hostinu. A jaký úkol týdne naše soutěžící čeká? Nebude to nic tak hrozného a ostatním přijde jistě k chuti oblíbená bruschetta. A možná už všichni budou umět italský předkrm také správně vyslovit. Nebo ne?

A co ještě nás v příštím Prostřeno! čeká? Samozřejmě krásných šedesát tisíc korun pro vítěze a deset tisíc pro soutěžícího, kterému odevzdají nejvíce sympatií hlasující diváci. A stejná částka čeká i na jednoho z těch, kdo se zúčastní internetového hlasování na stránkách pořadu Prostřeno! Kdo to celé v Brně a na jižní Moravě vyhraje? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a vše se dozvíte!

Prostřeno – 10.9. 2018 – RadomilProstřeno – 10.9. 2018 – Radomil:


V pondělí 10.9. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno ajťák Radomil (47). Do Kuřimi do svého zrekonstruovaného bytu nás jako první pozve „ajťák“ Radomil, duchem věčně mladý milovník motorek, cestování a rocku. Během vaření Radomil stále ochutnává a mangový dezert, ten se povedl, pochvaluje si hostitel, který začíná moučníkem.

Do předkrmu i polévky přijde celkem dost tučné maso, v jarních závitcích je bůček a v polévce kachní vývar, z něhož je nutné odebrat hodně sádla. A hlavní roštěnky se dělají na slanině a cibulce. Radomil si ale pro dámy přichystal hodně vína a jak víme, alkohol tuky štěpí. K přípitku hostitel dodá úkol týdne, což je skromná bruschetta. a někoho už napadne, jaké téma ho čeká.

Předkrmový jarní závitek v asijském stylu je vtipně naservírovaný a šťavnatý, Radomil je rád za pochvalu od Lenky. A kdo nejí polévku? Renata! Ale ne proto, že by nebyla k jídlu, ale proto, aby nepřibrala. Někomu v kachním vývaru chybí maso. Teprve po polévce přijde na řadu šmejdění, které vezmou holky hodně z gruntu, dokonce nakouknou i do lednice.

A na poličce je pistole! Zlatý hřeb první večeře vypadá krásně, bude dušená roštěnka s bramborovo-karotkovým pyré stejně tak dobrá, jak se jeví? A co dámy čeká po chutné večeři? Helmy na hlavy, Lenka se převlékne do sportovního, protože je čeká adrenalinový zážitek. Projížďka na motorce spolu s hostitelem a jeho kamarády!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Radomil,
v pondělí 10.9. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !